Külföldön lakom, és van egy házam Magyarországon egy kicsi (500 m2-es) telken. Kb. másfél-két óra alatt le lehet vágni rajta a füvet, és megkértem a húgomat, hogy vágja le. Évi 3 alkalomról lenne szó, de eddig egyszer sem tette meg. Mindig, amikor haza megyek majdnem egy méteres fű fogad. Ugyanabban a városban lakik, mégsem lenne képes egy hétvégén kijönni a házhoz füvet nyírni. Túl nagy elvárás ez szerintetek? Vagy pénzt kéne adnom ezért? Én is segítettem neki egy csomót költözéskor, sokszor bevittem Pestre is, amíg nem volt jogsija, de meg sem fordult a fejemben, hogy pénzt kérjek érte.
hát attol fugg mennyi dolga van, van e gyereke mennyit dolgozik. ha sok a szabadideje akkor nem nagy elvárás lenne....
nincs esetleg inkább férfi rokon/ismerős ?
2018. júl. 10. 15:03
2/41 anonim válasza:
A húgod egyáltalán beleegyezed, vagy csak te kérted, ő meg nem mondta, hogy meg is csinálja. Megcsinálhatta volna, de valamiért nem akarta. Tanulság: neked se kell rohannod segíteni neki, plusz felbérelsz valakit pénzért, nem pedig a húgodat, aki nem akarja.
2018. júl. 10. 15:04
3/41 anonim válasza:
Őszintén. Én bármennyire szeretem a bátyámat, és jó a kapcsolatunk, biztos nem vágnám a térdig érő füvet ha senki nem használja a házat. Ha pl arra kérne meg, hogy mire hazaér vágjam le, akkor az nyilván más. Bár én rohadt lusta vagyok.
Nincs a településen egy Lajos bácsi, aki egy rekesz sörért megcsinálja?
2018. júl. 10. 15:15
4/41 anonim válasza:
500 m2 azért NEM kicsi terület, már ne is haragudj.
Azon egy fűnyírás havonta elkél, vgy méteres fű nő, ami minimum 2-3 óra.
Én sem csinálnám meg a két szép szemedért, már ne is haragudj.
Külföldön dolgozol, szóval lenne miből kifizetned, de elvárod, hogy ingyen dolgozzon. Van bőr a képeden :D
2018. júl. 10. 15:15
5/41 anonim válasza:
A te telked, gondozd te. Vagy csináltasd meg pénzért, ahogy írták.
2018. júl. 10. 15:19
6/41 anonim válasza:
Nyírd le te. Ja nem jársz haza évi 3-szor sem? Akkor nem tökmindegy mekkora a fű?
2018. júl. 10. 15:23
7/41 A kérdező kommentje:
Évente egyszer, vagy kétszer vagyok otthon, de attól gyakrabban kéne nyírni. Nyilván, ha levágná idejében, amikor még nem méteres, akkor nem lenne ilyen probléma, hogy azért nem vágja, mert túl nagy. Nem 500 m2-t kell vágni, ebben benne van a ház, a garázs, plusz még a kocsifeljáró is. A teleknek csak a fele a füves terület. Egy idegenre meg nem bízom rá a kulcsokat.
2018. júl. 10. 15:31
8/41 anonim válasza:
Ezt NAGY elvárás a húgod felé, mert nem az ö dolga nálad füvet nyírni, föleg, hogy neki is van saját élete és te még emellett ingyen akarnád.
Az nem ugyanaz, ha néha elviszel valakit néhány kilóméterre vagy egész nap füvet nyír ingyen!
Ha fontos a fünyírás számodra, akkor valakit bízz meg (aki elvállalja, nemcsak hogy te akarod), és fizesd ki neki a normál munkabért ezért.
2018. júl. 10. 15:32
9/41 anonim válasza:
HA nem akarsz mást megbízni, akkor marad a nagy fü, a testvéredtöl nem várhatod el, föleg nem a két szép szemedért!
2018. júl. 10. 15:34
10/41 anonim válasza:
Add el a telkedet, ha nincs rá szükséged, hiszen külföldön élsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!