Heti három napot nekünk kell vigyázni húgomra, ez normális?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, én apámmal leszek egész nyáron, amivel nincs baj, szeretek náluk lenni, sok a barátom ott. Hétfőtől szerdáig lesz otthon húgom, utána két napot az anyja szüleinél.amikor apamek nincsenek szabin, ami a nyaralast leszamitva nem sok.tehat 3 napot nekünk, nekem és apám feleségének a két másik gyerekének kell vigyázni a hugomra. Aki közös persze. Nincs vele bajom, cuki, de kicsit túlzásnak tartom így fix napokon. Mindenkinek jut egy nap ezt mondják, de én még a fiú mostohatesom együtt mennénk ide oda amúgy is többnyire , így két nap. Ez mennyire normális így? Nem pár nap lenne logikus egész nyáron.2018. jún. 9. 18:59
3/20 anonim válasza:
Nem tudom hny lves lehetsz... 16 éves koromtól kezdődően vigyáztam a testvéremre .. 19-20 évesen volt ,hogy hetekig én voltam vele otthon ,hogy édesanyám dolgozni tudjon menni ...
4/20 A kérdező kommentje:
15 vagyok. A másik két tesója is 15 és 14.
2018. jún. 9. 19:30
5/20 A kérdező kommentje:
Ja ő meg 4. Kiscsoportos volt, ott is maradhatna az oviban. Vagy legalább félig, akkor elhoznánk, ne kelljen korán kelni miatta.
2018. jún. 9. 19:32
6/20 anonim válasza:
Nem normális. Oldja meg a szülő, az övé az a gyerek.
7/20 anonim válasza:
Ne idegenekkel beszéld meg itt, hanem az érintettekkel.
Egyébként igen, teljesen normális.
8/20 anonim válasza:
Én megmondanám, hogy nem hozom-viszem a SZÜLŐ dolga ezt megoldani és pont.
9/20 anonim válasza:
Ja, plusz ha baja lesz, akkor természetesen TE leszel lebxva, mintha a te dolgod lenne a kisgyereket bárhová is vinni.
10/20 anonim válasza:
Igen, normális, mert a család általában erről szól, hogy segítjük egymást. Ha nem jó a beosztás, beszéljétek meg.
De mindjárt lepontoz a sok öntudatos gyerekjogi szakértő tini, akiknek az a mottójuk, hogy "nem neked szülte", "ő dolga megoldani", "sérti a privát szférámat", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!