Normális, hogy féltékeny vagyok a bátyám barátnőjére (ne értsetek félre kérlek)?
Régen csomót lógtunk együtt, haverokkal vagy csak ketten a városban, együtt néztük a sorozatokat, volt hogy egy nap alatt ledaráltunk egy évadot valamiből, és csak kajálni mentünk le. :D Kisebb korunkban együtt voltunk egész nap, hiába volt két szobánk, csak este váltunk szét, mikor aludni mentünk. Nekem nem is nagyon voltak barátnőim, nem is szerettem őket, mindegyik kétszínű volt és kibeszélte a másikat, én meg ettől rosszul voltam. Így leginkább a bátyámmal lógtam meg az ő haverjaival, osztálytársaival, köztük voltak normális lányok is. De ennek most már vége. Fél éve barátnője van és állandóan vele van. Ha meg nem, akkor meg csetel vele és alig figyel rám. Gyűlölöm a lányt, utálom mikor itt van, olyankor le se megyek enni, inkább kerülöm őt. Nekem nincsenek barátaim, a bátyám volt egyedül, de most őt is elvette ez a lány. Az új Bosszúállók filmet se láttam még, mert a barátnőjével ment, igaz hívtak engem is, de én a lány miatt nem akartam. Pedig eddig mindig, MINDIG együtt néztük a Marveles filmeket, az első napokban ott ültünk a mozikban, volt amire kétszer is elmentünk. Most meg, mióta ez a lány van, mintha nem is léteznék. Mit tudnék tenni, ez ellen? Én pasit még nem akarok, mindegyik csak a szexre megy és olyan éretlenek...
L/17
Üdv a felnőtt világban!
Végetért a gyermekkor, a bátyád önálló felnőtt ember lett.
Valahol értem a dolgot.
A tesómmal nagyon jó volt a viszonyom. Jött a barátnőm, akkor hárman mentünk kirándulni ide-oda stb. Aztán neki lett barátnője, akkor már el lettünk felejtve és azóta sem csináltunk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!