Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy féltékeny...

Normális, hogy féltékeny vagyok a bátyám barátnőjére (ne értsetek félre kérlek)?

Figyelt kérdés

Régen csomót lógtunk együtt, haverokkal vagy csak ketten a városban, együtt néztük a sorozatokat, volt hogy egy nap alatt ledaráltunk egy évadot valamiből, és csak kajálni mentünk le. :D Kisebb korunkban együtt voltunk egész nap, hiába volt két szobánk, csak este váltunk szét, mikor aludni mentünk. Nekem nem is nagyon voltak barátnőim, nem is szerettem őket, mindegyik kétszínű volt és kibeszélte a másikat, én meg ettől rosszul voltam. Így leginkább a bátyámmal lógtam meg az ő haverjaival, osztálytársaival, köztük voltak normális lányok is. De ennek most már vége. Fél éve barátnője van és állandóan vele van. Ha meg nem, akkor meg csetel vele és alig figyel rám. Gyűlölöm a lányt, utálom mikor itt van, olyankor le se megyek enni, inkább kerülöm őt. Nekem nincsenek barátaim, a bátyám volt egyedül, de most őt is elvette ez a lány. Az új Bosszúállók filmet se láttam még, mert a barátnőjével ment, igaz hívtak engem is, de én a lány miatt nem akartam. Pedig eddig mindig, MINDIG együtt néztük a Marveles filmeket, az első napokban ott ültünk a mozikban, volt amire kétszer is elmentünk. Most meg, mióta ez a lány van, mintha nem is léteznék. Mit tudnék tenni, ez ellen? Én pasit még nem akarok, mindegyik csak a szexre megy és olyan éretlenek...

L/17

2018. máj. 24. 18:11
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanezt élem át, csak az én szitumban a nővérem nem törődik velem a párja miatt. Megértem milyen rossz.

De szerintem inkább próbálj meg nyitni a barátnője felé, ne kerüld el, adj neki egy esélyt, lehet megkedvelnétek egymást és barátnők lennétek. Akkor meg együtt is tölthettek el időt hárman, pl így mozizással stb. A bátyád ugyanúgy a bátyád marad, csak ezúttal van párja, akivel érthető, hogy már szinte csak együtt léteznek, ilyen egy kapcsolat. Ezt meg kell szoknod.

Egyébként nekem sincsenek igazán barátaim, ha gondolod, írj és beszélgethetünk. :)

19/L

2018. máj. 24. 19:04
 12/55 A kérdező kommentje:
A bátyám 19 éves, a lány meg 21. Ezt sem értem, hogy miért nem keres a saját korosztályából pasit. Félek, hogy csak kihasználja a bátyámat..
2018. máj. 24. 19:07
 13/55 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem akarok a barátnője lenni, az ki van zárva. Egyik hétvégén tervezzük, hogy lemegyünk a tóhoz bográcsozni és anyuék őt is akarják hívni, de ha ő is jön én biztos nem megyek. Úgy érzem szépen lassan a helyemet is át akarja venni a családban, majd ő megy velük kirándulni, jó hogy örökbe nem akarják fogadni. Gyűlölöm, el nem tudom mondani mennyire.
2018. máj. 24. 19:12
 14/55 anonim ***** válasza:
93%

Amit te érzel meg csinálsz, az már nem normális. Odáig természetes, hogy két testvér szereti egymást és sok időt tölt együtt, főleg, mivel te még gyerek vagy.

A bátyád viszont már felnőtt. Mégis mit vársz, mit szeretnél? Hogy ne legyen SOHA barátnője és élete végéig veled töltse minden szabad percét? Együtt akarsz lenni vele, vagy mi?

Ha neked lenne barátod, te örülnél neki, ha a kishúga megjelenne, hogy utál téged és tűnj el az életéből, mert ő akar vele lenni egész nap? Mit szólnál?

Ideje felnőni, keress barátokat, pasizz be, bulizz, mozdulj ki, ne a tesód nyakán akarj lógni egész életetekben. Ez beteges.

Az sem baj, ha beszélsz a szüleiddel és keresel egy pszichológust. Neked kifejezetten jót tenne, ha beszélnél egy szakemberrel.

2018. máj. 24. 19:24
 15/55 anonim ***** válasza:
92%
Jesszus, te nagyon bekattantál... te szerelmes vagy a bátyádba, vagy mi bajod van? Mégis miért és hogyan venné át az ő barátnője a te helyedet? Még hogy örökbe fogadják, atyaég... nagyon beteg vagy. Menj orvoshoz, de komolyan.
2018. máj. 24. 19:25
 16/55 anonim ***** válasza:
90%
Te beteg vagy, és féltékeny... Ahelyett hogy próbálnál örülni a bátyád boldogságnak, inkább fúrod őket. Ne csodálkozz ha ezek után a bátyád megszakítja veled a kapcsolatot a gyerekes viselkedésed miatt. Hogy gyűlölheted ennyire a lányt, mikor nem is olyan ismered?
2018. máj. 24. 19:27
 17/55 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! Csak magad alatt vágod a fát, mert igen, a szüleid szemében is te leszel a kis hülyegyerek aki duzzog, ő meg egy normális nő. Mit akarsz így?
2018. máj. 24. 19:28
 18/55 A kérdező kommentje:
Én nem akarok barátot, nem akarok egy idegent az életünkbe én azt szeretném, ha minden olyan lenne mint régen. Ahogy felnőttünk, csak mi. Engem a szex se érdekel, nem is hiányozna ha helyette visszakaphatnám a bátyámat. Egyébként vittek már a szüleim pszichológushoz gyerekkoromban, mert nagyon féltem éjszakánként és nem mertem elaludni. Féltem egyedül és csak úgy tudtam elaludni, ha a többiek még fönt voltak és égett a villany, hallottam őket stb.. Volt hogy egyszer anyu volt csak otthon velünk és én annyira féltem este, hogy sírtam és nem bírtam aludni. Anyu erre nagyon mérges lett és nekem dobta az ásványvizes üveget, és akkor a bátyám jött át és odabújt mellém és ott is maradt, úgy tudtam aludni. Ekkor voltam olyan 14 éves, és akkor ez nem múlt az évek folyamán és elmentünk pszichológushoz, nagyon szerettem oda járni. Másfél évig jártam, és sikerült megoldanunk ezt a problémát. De ő is mondta, hogy egy kicsit le kéne válnunk egymásról, legalább pár órát legyünk külön egy nap. Mármint úgy, hogy külön szobában délután, mert persze a suliban is külön voltunk meg ha edzés volt, stb...
2018. máj. 24. 19:44
 19/55 anonim ***** válasza:
79%

B+ ez beteges.

Amúgy ha csak az anyád volt otthon, akkor hogy ment át a bátyád?

2018. máj. 24. 20:15
 20/55 anonim ***** válasza:
91%

"A bátyám 19 éves, a lány meg 21. Ezt sem értem, hogy miért nem keres a saját korosztályából pasit."

Drágám... EZ a saját korosztálya. Szerinted a felnőtt embereknek kizárólag velük egyidős párjuk szokott lenni, akivel ugyanazon a héten születtek? :D

2018. máj. 24. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!