Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy féltékeny...

Normális, hogy féltékeny vagyok a bátyám barátnőjére (ne értsetek félre kérlek)?

Figyelt kérdés

Régen csomót lógtunk együtt, haverokkal vagy csak ketten a városban, együtt néztük a sorozatokat, volt hogy egy nap alatt ledaráltunk egy évadot valamiből, és csak kajálni mentünk le. :D Kisebb korunkban együtt voltunk egész nap, hiába volt két szobánk, csak este váltunk szét, mikor aludni mentünk. Nekem nem is nagyon voltak barátnőim, nem is szerettem őket, mindegyik kétszínű volt és kibeszélte a másikat, én meg ettől rosszul voltam. Így leginkább a bátyámmal lógtam meg az ő haverjaival, osztálytársaival, köztük voltak normális lányok is. De ennek most már vége. Fél éve barátnője van és állandóan vele van. Ha meg nem, akkor meg csetel vele és alig figyel rám. Gyűlölöm a lányt, utálom mikor itt van, olyankor le se megyek enni, inkább kerülöm őt. Nekem nincsenek barátaim, a bátyám volt egyedül, de most őt is elvette ez a lány. Az új Bosszúállók filmet se láttam még, mert a barátnőjével ment, igaz hívtak engem is, de én a lány miatt nem akartam. Pedig eddig mindig, MINDIG együtt néztük a Marveles filmeket, az első napokban ott ültünk a mozikban, volt amire kétszer is elmentünk. Most meg, mióta ez a lány van, mintha nem is léteznék. Mit tudnék tenni, ez ellen? Én pasit még nem akarok, mindegyik csak a szexre megy és olyan éretlenek...

L/17

2018. máj. 24. 18:11
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
73%
Kérj segítséget pszichológustól. Ez nagyon beteg sztori.
2018. máj. 24. 20:39
 22/55 A kérdező kommentje:

#19 Úgy csak anyukám volt otthon, hogy apu nem volt otthon.

"Volt hogy egyszer anyu volt csak otthon VELÜNK" - de szerintem ebből elég egyértelmű..

2018. máj. 24. 20:49
 23/55 anonim ***** válasza:
76%

valamit a szüleid nagyon elrontottak...

sajnálom, hogy ennyire nincs fogalmad a felnőtt világról, vagy a világról kérdező. Tényleg keressetek pszichológust, és irány szülőkkel a családterápia.

hogy a fenébe jutnak el tesók ide, hogy ahelyett hogy örülnének a másik boldogságának, ehelyett így viselkednek.

az emberek felnőnek, és párjuk lesz, ő lesz a legfontosabb. attól még a tesó tesó, de a gyerekkornak vége.

És igen van tesóm, és jóban voltunk, vagyunk, és van párunk. Nem sírunk rívunk egymás után, pedig még közös barátaink is vannak ;)

2018. máj. 24. 20:55
 24/55 A kérdező kommentje:
Ha apu nem volt otthon, jobban féltem. Féltem a betörőktől. Visszatérő álmom volt, hogy betörnek. Egyszer azt álmodtam, hogy egy hajléktalan tört be és a fürdőszobába bújt el, akkor annyira féltem, hogy be is pisiltam. De ekkor még kicsi voltam. Féltem a bogaraktól is, mindig hallottam a szobába a bogár zümmögését vagy a plafonhoz csapódását. Olyankor átmentem a másik szobába aludni. Meg féltem a szellemektől is , ezért nem mertem sötétben aludni. Mikor kicsi voltam úgy aludtam el, hogy anyu ült az ágy mellett és a kezét fogtam amíg el nem alszok. Később, mikor már nagyobb voltam apu ezt nem engedte. Bátyám volt az egyetlen aki megértett és segített, ő mindig megvárta míg elalszok a másik szobába, addig direkt ment a tv-je és nyitva hagyta az ajtaját is, hogy lássam a fényt és ne féljek, és mikor elaludtam, utána ment ő is aludni. És akkor csodálkoztok, hogy kötődöm hozzá? Ha valami történne vele és meghalna én biztos öngyilkos lennék.
2018. máj. 24. 21:03
 25/55 anonim ***** válasza:
59%
Huhh ez annyira beteg hogy szerintem ehhez màr egy pszichològus is kevès, menj a folyònak inkàbb...
2018. máj. 24. 21:51
 26/55 anonim ***** válasza:
90%
nem csodálkozunk, tök tiszta, hogy az őseid nagyon elrontották a nevelésed. Húzzatok családterapra. bátyád meg hagyd élni.
2018. máj. 24. 22:06
 27/55 anonim ***** válasza:
50%
Ülj be egy pszichológia szakosoknak tartott előadásra. Imádni fognak téged!
2018. máj. 24. 22:15
 28/55 anonim ***** válasza:
83%
A bátyád felnőtt neked is fel kéne! Egy felnőtt férfinak vannak igényei olyanok,amiket te nem tudsz neki megadni,mert csak a húga vagy. Ő valószínűleg szerelmes boldog sőt szexel is,mert ez a normális. Neked is élned kéne és nem a bátyádon csüngeni. A barátnője szereti inkább örülj a boldogságának. Nem akarja átvenni a helyed,de ha tovább bunkózol a lánnyal azzal azt éred el,hogy magadra fogod haragítani a testvéred. Benne tombolnak a hormonok nyílván a párja mellé áll nem a ragacs húga mellé. Kezdj magaddal valamit irigykedés és gyűlölködés helyett!
2018. máj. 24. 22:42
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján téged nagyon szeretett a bátyád. De ha ta is szereted, akkor legalább próbálj meg az ő örömének is örülni. Így ha ilyen duzzancs vagy, csak calódni fog benned. Ő is segített neked mikor kisebb voltál, most ezt viszonozhatod neki. Tudom nehéz, de ne csak magadra gondolj, hogy neked mi a jó, hanem rá is.
2018. máj. 25. 00:04
 30/55 anonim ***** válasza:
17%
Édes istenem, miért kell szegénynek így nekiugrani?
2018. máj. 25. 06:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!