Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy féltékeny...

Normális, hogy féltékeny vagyok a bátyám barátnőjére (ne értsetek félre kérlek)?

Figyelt kérdés

Régen csomót lógtunk együtt, haverokkal vagy csak ketten a városban, együtt néztük a sorozatokat, volt hogy egy nap alatt ledaráltunk egy évadot valamiből, és csak kajálni mentünk le. :D Kisebb korunkban együtt voltunk egész nap, hiába volt két szobánk, csak este váltunk szét, mikor aludni mentünk. Nekem nem is nagyon voltak barátnőim, nem is szerettem őket, mindegyik kétszínű volt és kibeszélte a másikat, én meg ettől rosszul voltam. Így leginkább a bátyámmal lógtam meg az ő haverjaival, osztálytársaival, köztük voltak normális lányok is. De ennek most már vége. Fél éve barátnője van és állandóan vele van. Ha meg nem, akkor meg csetel vele és alig figyel rám. Gyűlölöm a lányt, utálom mikor itt van, olyankor le se megyek enni, inkább kerülöm őt. Nekem nincsenek barátaim, a bátyám volt egyedül, de most őt is elvette ez a lány. Az új Bosszúállók filmet se láttam még, mert a barátnőjével ment, igaz hívtak engem is, de én a lány miatt nem akartam. Pedig eddig mindig, MINDIG együtt néztük a Marveles filmeket, az első napokban ott ültünk a mozikban, volt amire kétszer is elmentünk. Most meg, mióta ez a lány van, mintha nem is léteznék. Mit tudnék tenni, ez ellen? Én pasit még nem akarok, mindegyik csak a szexre megy és olyan éretlenek...

L/17

2018. máj. 24. 18:11
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, nem siránkozok miatta tovább, legyenek boldogok. Én is keresek valami pasit, lehetőleg egy jóval idősebbet, mert azokat utálja, és keresek barátokat, akikkel cigizek, piálok, drogozok, meg minden amit eddig nem engedett. Nem is érdekel tovább, legyen csak a barátnőjével, többet nem is mondok el neki semmit, a szobámba se engedem be, majd veszek zárat, nem érdekel, ne is foglalkozzon velem, helyes, majd én föltalálom magam nélküle is, remélem most boldog lesz, nem kell többet engem pesztrálnia, örülhet és foglalkozhat a kis barátnőjével.
2018. jún. 3. 16:11
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj neked valami nincs rendben a fejedben. Nekem is van sajnos egy exbarátnőm mint te. Viszont itt van egy egy különbség ő a barátnőm volt te pedig a testvér vagy, voltál és leszel is a bátyádnak hiába kezded el a hisztit és az önpusztítást. Ha tényleg ennyire és ilyen módon betegesen szereted a bátyádat mint a válaszaidban látszik akkor sem lesz ez megoldás. Tegyük fel szakít a párjával "miattad". Utána milyen jó lesz már vigyáznia rád meg pátyolgatni téged miközben belül nagyon jol tudni fogja, hogy a te hibádból kellett szakítania a szerelmével aki nem te vagy és sosem lehetsz az mivel a testvére vagy. A másik út pedig, hogy drogozol,iszol és kifordult fantáziájú faszikkal fekszel össze. A bátyád ezért teljesen kiábrándul belőled te szépen lezülleszted magad, még távolabb kerülsz a testvéredtől és tönkrevered az életedet is. Gyerünk csináld csak aztán mikor 28-30 évesen teljesen kiégve vissza gondolsz erre a pillanatra tedd fel a kérdést! Megérte? Vagy jobb lett volna rendbe rakni a tyúksz*aros életedet és boldognak lenni?
2018. jún. 3. 18:23
 43/55 anonim ***** válasza:
85%
Te nem értetted meg, amit mondtunk. A bátyád azért vűlasztotta ezt, mert ez teszi boldoggá. Nem azért, hogy téged, Hiszti Hédit megsértse. Ha te így állsz bosszút, az a leghisztisebb ovis p....a dolog a világon. És csak neked lesz rosszabb utána, mert mindenki elkönyvel hisztis olcsó buta kis k...nak. Senki nem arra fog gondolni, hogy meg akarod leckéztetni a bratyót, hanem arra, hogy egy fél pár zokninak több esze van, mint neked.
2018. jún. 4. 14:23
 44/55 anonim ***** válasza:
85%

Neked szakorvosi segítség kell. Szerelmes vagy a bátyádba, vagy mi?

Ha tönkreteszed magad, nem lesz jobb. Beszélj a családoddal, mert nagy a baj.

2018. jún. 4. 21:34
 45/55 anonim ***** válasza:
83%

Beteg vagy. Komolyan mondom, fordulj egy pszichiáterhez! Ha tönkreteszed magad, nem lesz jobb, sőt, 100%, hogy a bátyád boldogságát (ami nem te vagy! legalábbis nem csak te) is teljesen tönkreteszed.

De ha neked ettől jobb, csináld! Reméljük, a bátyádnak van annyi esze, hogy tudni fogja, miért csinálod, és nem foglalkozik veled többet egyáltalán.

2018. jún. 7. 18:56
 46/55 A kérdező kommentje:
Már tudja. Tudja, hogy csak ezért nem beszélek vele. De nem csinál semmit, nem is érdekli. Szerintem ha fölvágnám az ereimet az se érdekelné. Csak a kis barátnője létezik neki... Szerintem már semmi nem lesz olyan mint régen, örökre elveszettem.
2018. jún. 7. 20:15
 47/55 anonim ***** válasza:
87%

Jó olvasni, hogy neki van esze. Én is inkább a barátnőmmel foglalkoznék a bátyád helyében.

Te meg nőj fel, és fogd fel, hogy attól még ugyanúgy szeret, de a világon nem csak te létezel! Menj, keress barátokat te is, láthatóan neki is vannak.

2018. jún. 7. 20:41
 48/55 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a szánalmas hisztit.. Remélem hogy ez csak egy túljátszott kamu. Ha nem az, akkor sürgősen ébredj fel te szánalmas kis hülye.
2018. jún. 7. 20:53
 49/55 anonim ***** válasza:
79%
Vágd fel őket, itt se érdekelne senkit. Őt se. A barátnő meg csak örülne neki, hogy végre eltűnsz a képből.
2018. jún. 7. 21:32
 50/55 anonim ***** válasza:
86%

Hát, én láttam ilyet már élőben... a klassz tesó bogyókon él, kórházból ki be... a barátnő tette szerinte tönkre az életét. csak a versenynek él, várja hogy a tesójáék szétmenjenek.. évek óta. a család pár tagja meg adja alá a lovat.

kiíró, marha gyorsan keress segítséget. ez totál beteg. a tesód nem a szeretőd, párod, ahogy viselkedsz, a szüleid nem világosítottak fel, hogy ez nem ok? bár valószínűleg örültek, hogy nekik nem kellett foglalkozni veled.

tönkre fogsz így menni. lépj ki ebből. Kérj segítséget, és nőj fel. A tesód nem a szerelmed!! a tesód!!

2018. jún. 8. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!