Féltem a testvérem az új kapcsolatàtól. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve jött össze egy lànnyal akinek van egy kis gyereke.
Az ideje nagy részét már a lánynál tölti de még nem költöztek össze. Bevásárol nekik, ide-oda viszi őket.
Próbáltam vele beszélni, hogy annyi normális lány van akinek nincs gyereke. Ő miért akarja másét nevelni. De bunkón leszólt, hogy ne szóljak bele.
Eddig mindig normálisan meghallgatta a tanácsomat amit külső szemmel láttam.
Nem tudom mit tegyek, hogy beszéljek vele.
2018. máj. 23. 14:35
11/12 anonim válasza:
Ìgy ilyen formâban elêg erős ès bàntó volt, amit mondtàl. De èrtem mit akartàl, csak azt valahogy mâshogy kène. Elmondani hogy fèlted őt mert egy ilyen helyzet rengeteg konfliktust rejt magàban. Hogyha összeköltözik akkor ergo úgy kell majd vele foglalkozni(suli,ovi utàn) mint sajàttal, mert úgyis odajön. Költeni is kell rà, vagy elnèzni hogy a màsik kevesebbet tesz a közösbe, hiszen neki kötelezettsège van a gyerek felè. Hogy nagyon nehèz lesz nem különbsèget tenni, ha lesz majd közös, ami sajàt. Hogy lehet egy elviselhetetlen tini lesz, amit sajàttól is nehez türelemmel viselni, mìg vèget èr ez a korszak, nemhogy màsètól. Hogy ez addig lesz ilyen rózsaszin, amig jó a kapcsolat, de ha megromlik, emberek vagyunk akaratlanul is erezheti azt h a nyakàba vette màs gyerekèt, ès minek, a semminek. Ha apuka jelen van, ö okozhat sok feszkót, nem akkor hozza visszi mikor meg van beszèlve stb, nagyon kevesen kepesek valas utan normâlisan együttműködni. Ha nincs jelen annàl több dolog hàrul rà. Olyan nincs hogy együtt èlek valakivel, akinek gyereke van nem tőlem, de nekem nem kell nevelni (csak adjam a lóvèt, vâgjam a jópofàt), vagy nem kell költeni rà. Te csak ezekre gondolsz, ès szeretnèd biztosan tudni, hogy ezeket ő is vègiggondolta, mert fèlted. Ez ìgy azèrt befogadhatóbb, mint ahogy mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!