Féltem a testvérem az új kapcsolatàtól. Mit tennétek?
Már több mint fél éve jött össze egy lànnyal akinek van egy kis gyereke.
Az ideje nagy részét már a lánynál tölti de még nem költöztek össze. Bevásárol nekik, ide-oda viszi őket.
Próbáltam vele beszélni, hogy annyi normális lány van akinek nincs gyereke. Ő miért akarja másét nevelni. De bunkón leszólt, hogy ne szóljak bele.
Eddig mindig normálisan meghallgatta a tanácsomat amit külső szemmel láttam.
Nem tudom mit tegyek, hogy beszéljek vele.
Hagyd a fenébe. Ha neki megfelel más férfi eldobott gyerekét pénzeli, az ő dolga.
Gondolom nem valami jó pasi és nem jut neki gyerektelen nő.
És most mi a probléma? Ha valaki gyereket szül, akkor utána leprás lesz vagy mi?
Engedtessék már meg a felnőtt testvérednek, hogy azt szeressen akit csak akar. Ha majd valami nem tetszik neki, akkor szakít. Te meg törődj a saját dolgoddal, mert így csak azt éred el, hogy eltaszítod magadtól a testvéredet.
Ha szereti a lányt, nem fogja egy gyerek miatt eldobni. Azért mert van gyereke, semmivel sem lesz kevesebb mint bárki más.
Úgy írod ezt az egészet, mintha a lány nem lenne normális, mert van egy gyereke.
Ha a testvéred nem zavarja a gyerek, akkor hol itt a baj a kapcsolattal?
Minek szólsz bele egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!