Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltem a testvérem az új...

Féltem a testvérem az új kapcsolatàtól. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve jött össze egy lànnyal akinek van egy kis gyereke.

Az ideje nagy részét már a lánynál tölti de még nem költöztek össze. Bevásárol nekik, ide-oda viszi őket.

Próbáltam vele beszélni, hogy annyi normális lány van akinek nincs gyereke. Ő miért akarja másét nevelni. De bunkón leszólt, hogy ne szóljak bele.

Eddig mindig normálisan meghallgatta a tanácsomat amit külső szemmel láttam.

Nem tudom mit tegyek, hogy beszéljek vele.

2018. máj. 23. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van. Neked kuss.
2018. máj. 23. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen igazad van, elmondtad a véleményed, innentől kezdve az ő dolga, mit kezd vele. Ő pedig nagyon helyesen leszarja, ha már egyszer az ő éltéről van szó és nem a tiédről.
2018. máj. 23. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen igaza van*
2018. máj. 23. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
10%

Hagyd a fenébe. Ha neki megfelel más férfi eldobott gyerekét pénzeli, az ő dolga.

Gondolom nem valami jó pasi és nem jut neki gyerektelen nő.

2018. máj. 23. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

És most mi a probléma? Ha valaki gyereket szül, akkor utána leprás lesz vagy mi?

Engedtessék már meg a felnőtt testvérednek, hogy azt szeressen akit csak akar. Ha majd valami nem tetszik neki, akkor szakít. Te meg törődj a saját dolgoddal, mert így csak azt éred el, hogy eltaszítod magadtól a testvéredet.

2018. máj. 23. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha szereti a lányt, nem fogja egy gyerek miatt eldobni. Azért mert van gyereke, semmivel sem lesz kevesebb mint bárki más.

Úgy írod ezt az egészet, mintha a lány nem lenne normális, mert van egy gyereke.

Ha a testvéred nem zavarja a gyerek, akkor hol itt a baj a kapcsolattal?

Minek szólsz bele egyáltalán?

2018. máj. 23. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Ő is beleszól a te életedbe? Nyilván egy idegen ember gyerekét elfogadni és felnevelni nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat. Az én kislányom 4 éves volt, amikor megismertem a jelenlegi férjemet, most már 20 éves. Azóta született 2 közös gyermekünk is, boldog családi életet élünk.
2018. máj. 23. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Csak várj még te is járhatsz így. Egyedül gyerekkel,aztán majd a kutyának se kellesz.
2018. máj. 23. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem rendes kritikát fogalmaztál meg, hanem "fúúúúdegááááááz, lehetne gyerektelen nőd is". Ha azt mondtad volna, hogy "figyelj, nehogy kihasználjon", vagy vmi ilyesmi, az tanács. Ez nem tanács, hanem vmi hülye ideológia nyomatása. Mintha attól csorbulna egy férfi értéke, hogy neveli más gyerekét.
2018. máj. 23. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ő élete,éld a sajátodat.
2018. máj. 23. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!