Mit csináljak? A testvérem zsarol.17F (én) és 20F
(bátyám)
Figyelt kérdés
A testvérem befog köpni anyáéknak, hogy van barátom (én is fiú vagyok), ha nem vállalom magamra, hogy eltörtem apa új motorját. Ő csinálta, mikor részegen jött vele haza, de nagyon rám akarja kenni, mert ő szerinte rám anyáék nem haragszanak annyira. Mit csináljak? Nagyon félnék anyuék reakciójától, mert ők mindig is úgy tudták, hogy a lányokhoz vonzódom:(
Nehogy bevállald tesód helyett, hogy te törted össze. Tesód legyen férfi, és vállalja magára. Nagy kunszt hogy ha beköp, ez csak őt minősíti, hogy gerinctelen. Ez egy motor összetörése mellett eltörpülő dolog. Ne vállald magadra!!
29/F
2018. máj. 8. 20:00
3/15 anonim válasza:
Ne vállald át a balhét. Vigye el a tesód. Ő csinálta magának. Az meg hogy a fiúkhoz vonzódsz (vagy biszexuális vagy) előbb-utóbb kiderülne, mert fel kell vállalnod a barátodat egy idő után, tudják kivel lépsz le időnként programokra. Tesód meg csak azt akarja, hogy azért mondaná el, hogy az ő nagy ügyér elterelődjön a figyelem, a tiedre figyeljen mindenki. De ha ennyire nem akarod, hogy a tesód mondja el, akkor mutasd be a családodnak Te a srácot.
2018. máj. 8. 20:17
4/15 anonim válasza:
Szerintem simán hagyd, hogy a tesód beáruljon.
2018. máj. 8. 20:19
5/15 anonim válasza:
Biztosan nem hagynám, hogy azt mondja én voltam. Helyedben azonnal a szüleim elé állnék és elmondanám, hogy meleg vagyok. Nem tudom miért húzod az időt, egyszer úgyis kiderül és ők ettől még a szüleid maradnak.
2018. máj. 8. 20:22
6/15 anonim válasza:
Ha összetudod szedni a bátorságod, én azt mondom, hogy előzd be az idióta bátyád, beszélj a szüleiddel a barátodról, és a helyzetről, hadd essen jól pofára a barom.
2018. máj. 8. 20:29
7/15 anonim válasza:
Jó, a testvéred mondjon, amit akar, te meg közöld, hogy hazudik, és a motort ő törte össze. Mondd el, hogy ezzel akart zsarolni, hogy ne ő vigye a balhét. Minden bizonnyal egy sunyi alak. Nem kell neked coming out-olnod, ha nem akarsz, ő meg bizonyítsa be, hogy mit mond. Végül is hogy fog ez hangozni?
"Apa, összetörtem a motorodat, de a Béla meg b*zi!"
Hát ez így elég hihetően hangzik.
2018. máj. 8. 20:42
8/15 anonim válasza:
20:42-es én is pont erre gondoltam. :D
Kérdező, el tudod képzelni a szituációt? A bátyád odaállna a szüleid elé, hogy fú összetörtem a motort, de amúgy az öcsém meg meleg?
Szörnyen érett 20 éves. Én is támogatom amúgy azt, hogy mondd el minél hamarabb, hogy a fiúkat (is) szereted, mert úgyis kiderül előbb utóbb. Nehogy hagyd magadra kenni a motort!! Szánalmas a bátyád.
2018. máj. 8. 20:51
9/15 anonim válasza:
Szép testvér lehet,vállalja fel szépen amit tett v sose fog felelősséget vállalni. Te meg vállald fel azt h meleg vagy,semmi rossz nincs benne, ő meg vigye el a saját sarát és mond el h megzsarolt a drága tesó..
2018. máj. 8. 21:03
10/15 anonim válasza:
És ha részegen baleset csinált volna azt is veled vitetné el? Hát gerince nem sok nőtt 20 éves korára,az ilyennek én adnak atyai pofont,nem az öccsét piszkálnám aki nem tehet arról hogy nem heteró.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!