Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Figyelt kérdés

Régebben a szüleimnek voltak khm OLYAN CD-i. Én max 5, a nővérem 6 éves lehetett. Párszor nézegettük ezeket az "filmeket", és 1× megnyaltuk egymás micsodáját. Semelyikünk nem tudta hogy mit csinálunk (semmi több nem történt)....

Egyszerűen annyira szégyellem magam-e miatt, hogy elgondolkoztam hogy van-e értelme úgy élnem hogy folyamatosan emlékszek erre. A testvérem nagyon szeret engem, többet törődött velem mint anyám. Nem tudom hogy ezzel hogyan tudnék együtt élni. Az utóbbi pár napban nem tudok a szemébe nézni.(közös szobánk van) És elkap a sírógörcs mikor ezekre gondolok.

Részben félek hogy ez kifog hatni mindkettőnk további életére. Tudnék valahogy könnyíteni ezen?

16/l

2018. máj. 22. 20:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha még fiatalabbak vagytok, akkor pláne ne aggódj. :)

Mire felnőttök, megváltozik majd a tesódnak a véleménye.

Kamaszodva ezek normális állomásai a szexuális és lelki fejlődésnek: irtózás a másik nemtől, akár még a saját nem felé fordulás is bizonyos szinten. Így ismeri meg egy fiatal a saját testét, saját identitását.

Az, hogy most nem vágyik szexre, családra, nem jelenti, hogy aszexuális lenne - sőt, ez lenne a normális! Ha 16-18 évesek lesztek, bőven ráér majd elkezdeni érdeklődni a fiúk iránt, de ha benézel a felnőtt kategóriába, nem ritka az sem, hogy valaki még később kezd kapcsolatba.

Nekem pl. 23 éves koromig nem volt kapcsolatom, kamaszként nem is érdekelt, mégsincs velem gond ilyen téren, családot tervezünk. :)

2018. júl. 12. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!