Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Figyelt kérdés

Régebben a szüleimnek voltak khm OLYAN CD-i. Én max 5, a nővérem 6 éves lehetett. Párszor nézegettük ezeket az "filmeket", és 1× megnyaltuk egymás micsodáját. Semelyikünk nem tudta hogy mit csinálunk (semmi több nem történt)....

Egyszerűen annyira szégyellem magam-e miatt, hogy elgondolkoztam hogy van-e értelme úgy élnem hogy folyamatosan emlékszek erre. A testvérem nagyon szeret engem, többet törődött velem mint anyám. Nem tudom hogy ezzel hogyan tudnék együtt élni. Az utóbbi pár napban nem tudok a szemébe nézni.(közös szobánk van) És elkap a sírógörcs mikor ezekre gondolok.

Részben félek hogy ez kifog hatni mindkettőnk további életére. Tudnék valahogy könnyíteni ezen?

16/l

2018. máj. 22. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Ilyet mi is csináltunk a barátnőmmel. Orvososat játszottunk, és ott vizsgálgattuk egymást. Már rég elfelejtettük. Most is csak a kérdés miatt jutott eszembe.
2018. máj. 22. 21:42
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez inkább kíváncsiság...én pont a napokban jöttem rá, hogy vannak emlékeim arról, hogy a régi gyerekszobámban maszturbálok a kispárnámmal...utánaszámoltam, alsós voltam mikor szobát cseréltünk tesómmal, szóval ennél régebbi ez az emlék. :D :D :D

Nemrég ismerősi körben történt meg az, hogy míg a szülők beszélgettek kiderült, hogy a szomszéd szobában a vígan játszadozó óvódás kisfiú és kislány megmutatta egymásnak a "titkaikat". (ez is úgy, hogy a nagyobbik kisfiú aki már elsős volt, szólt az anyukájának, hogy mit művelnek a kicsik mikor észrevette) Ártatlan dolog volt, de nyilván a szülőknek utána volt egy érdekes beszélgetése a gyerekekkel.

Nyilván más lenne ha pl. kamaszkorú rokonod "használta" volna ki a kíváncsiságod (úgy, hogy ő már tudja mi micsoda), de szerintem így ártatlan.

2018. máj. 22. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Ilyesmit én is játszottam barátnővel, kereszttesokkal. "Szexeltünk" a plüss állatokkal stb... 😃 Ők sokat meséltek arról mit láttak a filmekben, mert a szülők sokszor elől vagy a lejátszóban hagyták... onnan vették az ötleteket játékhoz. Az én szüleim és a keresztszuleim is elég aktívak voltak szexuálisan, mind ébredtünk rájuk emiatt, a jelenlétünkben is sokat beszéltek a szexről stb. Keresztesóik gyakran rajta is kaptak keresztanyam a későbbiekben az új párjával...
2018. máj. 22. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen szerintem minden gyereknél előfordul, ha nem szexfilm, hát más hatására.

Most így visszaemlékezve, nálunk is volt felvilágosult kislány, elég korán megtudta, hogy nem a gólya hozza a babát, és volt olyan, hogy megmutogatta a lányoknak, hogy onnan jön ki a baba és így néz ki, szóval egymásét taperoltuk, hogy kinek milyen. :D

De húgommal is volt ilyen szitunk, hasonló korban, mint nálatok (én max lehettem 7, de szerintem sokat mondok), akkoriban még divat volt az együtt fürdés gyerekeknél, aztán simogattuk egymást. Ő elmondta a szülőknek, hogy milyen jókat csináltunk... ez az eset azért maradt csak meg bennem, mert én voltam a rosszlány utána, aki megrontja a kicsit, persze akkor még nem tudtam, hogy mi rosszat csináltunk, csak a bünti maradt meg, hogy folyton ellenőrizgettek, nem játszhattunk kettesben sokáig, stb. Szóval ott a szüleink tolták el, felvilágosítás helyett baromi nagy tabut tolva el.

Lényeg a lényeg, nem csináltatok semmi rosszat, ez minden gyereknél jellemző, mindenkinél egy kicsit másképp. Ez is a fejlődés része, a legtöbben el is felejtik a dolgot később.

Ha jóban vagy a nővéreddel, akkor egyik este lefekvés előtt vedd elő a témát, mondd el, hogy most újra eszedbe jutott, és mennyire zavarban vagy miatta. Ha átbeszélitek, utána könnyebb lesz elfelejteni. :)

2018. máj. 22. 23:07
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Nézz a tükörbe, és mondd magadnak, hogy szertem saját magam olyannak, amilyen vagyok, az összes hibámmal együtt. Engedd el, és bocsásd meg magadnak, és ne ostorozd magad, hogy de jó lett volna, ha ez nem történik meg. A szégyent padig felejtsd el, ez a leglehúzóbb érzés, ami csak létezik. Fogadd el, hogy ez megtörtént, de nem kell, hogy a kapcsolatotokra rányomja a bélyeget. Ha igazán bátornak érzed magad, és erősnek, beszéld át a testvéreddel, hogy ő mire emlékszik, könnyebb lesz utána és majd nevettek egyet az egészen. Azt fogod érezni, hogy, ezen kellett annyit izgulnom.

23/L

2018. máj. 22. 23:59
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Igazuk van az előttem szólóknak: ne rágd magad ezen. Mindenki csinál olyan kellemetlen dolgokat gyerekként, tiniként, amelyeket legszívesebben elfelejtene felnőttként. De sajnos nem lehet.

Vigasztaljon, hogy ilyen sztorijai mindenkinek vannak, nem vagy selejtes. :)

2018. máj. 23. 08:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van :D mi egyszer egy szex kazettat neztunk mert megtaláltuk..fogalmunk sem volt hogy mit csinalnak
2018. máj. 23. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek agya úgy szívja magába az ismereteket, mint szivacs a vizet. Minden olyanra kíváncsi, amit még nem ismer, nem tud. Ugye, mást is megnéztetek gyerekkorban, nem csak az intim részeiteket. Megnéztétek a virágot, a bogarat, a kavicsot stb. Tudni akartatok valamit. Az említett epizód csak egy a sok kíváncsiskodó cselekedeteitek közül. Láthatod - mindenki bagatellnek tartja. Viszont én nem beszélném meg a dolgot a testvéremmel, nehogy benne leszbikus nézetek alakuljanak ki rólam. Te ismered őt, cselekedj, ahogy jónak látod, de a történtek miatt ne legyen semmilyen lelkiismeretfurdalásod.
2018. máj. 24. 11:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18. alatt helytelenül írtam: "...nehogy benne leszbikus nézetek alakuljanak ki rólam." Helyesen: "...alakuljanak ki RÓLAD."
2018. máj. 25. 22:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Igazából mindketten fiatalabbak vagyunk, csak ha leírnám a korom törölnék a fiókomat. A testvérem többször közölte hogy ő "aszekszuális", nem szeretne gyereket, barátot. Aztán párszor már mondta hogy lehet hogy lesz férje/társa. Attól félek hogy amit gyerekként tettünk megváltoztattja az életét, elrontja azt. Egyedül lesz. Beszélni nem szeretnék erről, vele.
2018. júl. 12. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!