Meggyőznétek, hogy helytelen amit gondolok?
Figyelt kérdés
A helyzet: Lesz egy nagy esemény. Tényleg nagy, nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy részt vehet rajta. Én egy szerencse folytán bekerültem a részt vevők közé, 2 hónapja komoly rákészülés van. Most adódott egy lehetőség, hogy 2 rokont meghívhatok rá, az eredeti belépő töredékéért. A testvérem szeretne jönni...És nekem rossz érzésem van ettől. Mindig ő volt a szebb, akiért oda vannak és mindenkit elbűvöl. Egyedül jönne, tudom, hogy magára vonná a figyelmet, pedig ez az én napom. Ezen felül megosztó mániája van, mindent fényképez és már teszi is a közösségi oldalra. Szó szerint, kb. 5 percenként posztol, teljesen függő, az idegeimre megy vele. Igazából ez az összes indokom, amiért zavar, hogy jönne, mert alapvetően szeretem, jóban vagyunk és nagyon jószívű. Lelkifurdalásom van, hogy nem örülök neki, de nem tehetek róla, féltem a "napomat", amire olyan rég készülök, ő meg csak belepottyant. Tényleg rémes a gondolkodásom?2015. febr. 7. 18:24
2/14 anonim válasza:
nem
hívd el anyut és aput akkor !
vagy uncsi tesó, nagynénit akárki mást
3/14 A kérdező kommentje:
Anyu, apu kizárva, egyéb okokból. Igazából én nem igazán hívnék senkit, elég sok embert fogok ismerni, azokkal leszek elfoglalva. Ez meg a másik, hogy a tesóm egyedül jönne...(erre azt mondta nem gond, majd pasizik)
2015. febr. 7. 18:47
4/14 anonim válasza:
Hívjon meg valakit a tesód is magának, és akkor ő azzal lesz elfoglalva.
Én nagyon rosszul érezném magam, lelkiismeret-furdalásom lenne, ha elvihetném két szerettemet egy alkalomra, de kihagynám őket.
5/14 anonim válasza:
Ez a te napod lesz, ne érezd magad rosszul!
6/14 anonim válasza:
Tesódnak nincs barátnője? Én őket vinném, ha lehet. Megértem, hogy miért gondolkodsz úgy, ahogy, de ez a te napod, a te döntésed, nem foglak meggyőzni egyik választásról sem ;)
7/14 A kérdező kommentje:
Tesóm nem hív senkit, ez 100%. (olyan a ruha előírás, hogy nem lehet csak random elhívni valakit)
2015. febr. 7. 21:18
8/14 anonim válasza:
Ez egyre titokzatosabb. Milyen a ruhaelőírás, amit csak a rokonokkal tudtok betartatni?! Egyáltalán, mi ez az alkalom?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem véletlen nem írom le. :) Nem csak a rokonoknak, úgy amblokk nehéz, többek között ezért nem jön egyik szülőm se. Tesómnak véletlenül van megfelelő ruhája. (emellett a belépő töredéke sem olcsó, csak olcsóbb, mint egyébként lenne)
2015. febr. 7. 21:28
10/14 anonim válasza:
Mi lesz ez, Operabál?:) A baj az, hogy féltékeny vagy a testvéredre. Azt írod róla, szebb, elbűvölőbb.. amit viszont magadról írtál - vagyis részt vehetsz egy komoly eseményen, ahol egyébként is jó kapcsolataid vannak - abból nem úgy tűnik, hogy te kevesebbet érnél. Egyszerűen nem egy pályán játszotok, nem vagytok egyformák! Ne gondold, hogy azok, akik a húgodért lelkesednek, majd érted fognak, ha ő nem lesz ott: őket az a típus érdekli, akiket pedig te, azokat nem fogja elbűvölni mellőled. Egyébként sem értem, miért probléma, hogy nem égsz miatta társaságban, hanem kedvelik.. te viszed őt, az ismerőseid hozzád kötik, rád vet jó fényt, nem pedig fordítva. Valójában azon kívül, hogy veszélyeztetve érzed a pozíciódat, semmi nem szól ellene, hogy elvidd, ellenben ha otthon hagyod, a jó kapcsolatnak annyi, pedig két ilyen egymást kiegészítő testvér elég sikeresen egyengethetné egymás útját a jövőben. Te írtad, hogy jó szíve van.. vissza fogod kapni, bármilyen döntést is hozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!