Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meggyőznétek, hogy helytelen...

Meggyőznétek, hogy helytelen amit gondolok?

Figyelt kérdés
A helyzet: Lesz egy nagy esemény. Tényleg nagy, nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy részt vehet rajta. Én egy szerencse folytán bekerültem a részt vevők közé, 2 hónapja komoly rákészülés van. Most adódott egy lehetőség, hogy 2 rokont meghívhatok rá, az eredeti belépő töredékéért. A testvérem szeretne jönni...És nekem rossz érzésem van ettől. Mindig ő volt a szebb, akiért oda vannak és mindenkit elbűvöl. Egyedül jönne, tudom, hogy magára vonná a figyelmet, pedig ez az én napom. Ezen felül megosztó mániája van, mindent fényképez és már teszi is a közösségi oldalra. Szó szerint, kb. 5 percenként posztol, teljesen függő, az idegeimre megy vele. Igazából ez az összes indokom, amiért zavar, hogy jönne, mert alapvetően szeretem, jóban vagyunk és nagyon jószívű. Lelkifurdalásom van, hogy nem örülök neki, de nem tehetek róla, féltem a "napomat", amire olyan rég készülök, ő meg csak belepottyant. Tényleg rémes a gondolkodásom?
2015. febr. 7. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem véletlenül tetted fel ezt a kérdést, te is érzed, hogy nem Ok, hogy így gondolkozol. Szerintem rosszul éreznéd magad ha nem vinnéd el. Azt írod, hogy jól elvan egy buliban egyedül is, szóval nem kell egész este tutujgatnod. Mi kamaszkorunkban mindenfelé "elvittük egymást" a húgommal, most így felnőttként van egy csomó közös élményünk.
2015. febr. 8. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Jaj már, kérdező, ne affektálj ennyire a "napoddal"... Nyilván olyan exkluzív helyre készülsz, hogy a gyk-s halandóknak leírni sem lehet...
2015. febr. 8. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Azért nem írom le, hogy ne legyen egyértelmű ki vagyok, nem azért, mert "affektálok".

10-es, köszönöm, ilyen szépen levezetett, logikus meggyőző beszédet még nem hallottam, pláne nem fél 1-kor. :) Azt hiszem, engedem, hogy jöjjön, néhány "szabályt" ledumálok vele, aztán csak nem lesz gond. Egyébként nem kell őt félteni, ő ezen nem lelkizne ennyit, ahogy azon sem, hogy pl. minden találkozásunkkor, az első 10 percben, kb. 15 külsőmet érintő hibát vet a szememre. Nem azért csinálja, hogy megalázzon, hanem mert ő ilyen, fontos neki a külső, de ezt annyira nem értékelem, mikor mások előtt teszi.

2015. febr. 8. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem már a fényképezési mániája is elég lenne,hogy ne hívjam magammal,teljese függetlenül attól,hogy hogy néz ki,vagy viselkedik különben.

Mennék egyedül.

2015. febr. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!