Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Nagyon helytelen dolgot tettünk?

Figyelt kérdés

Régebben a szüleimnek voltak khm OLYAN CD-i. Én max 5, a nővérem 6 éves lehetett. Párszor nézegettük ezeket az "filmeket", és 1× megnyaltuk egymás micsodáját. Semelyikünk nem tudta hogy mit csinálunk (semmi több nem történt)....

Egyszerűen annyira szégyellem magam-e miatt, hogy elgondolkoztam hogy van-e értelme úgy élnem hogy folyamatosan emlékszek erre. A testvérem nagyon szeret engem, többet törődött velem mint anyám. Nem tudom hogy ezzel hogyan tudnék együtt élni. Az utóbbi pár napban nem tudok a szemébe nézni.(közös szobánk van) És elkap a sírógörcs mikor ezekre gondolok.

Részben félek hogy ez kifog hatni mindkettőnk további életére. Tudnék valahogy könnyíteni ezen?

16/l

2018. máj. 22. 20:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen normális, fogalmatok nem volt arról, mi történik, egyikőtök fejlődését sem tette tönkre, nem történt fajtalankodás, sem szexuális visszaélés, sem semmi egyéb.

Semmi köze nincs a kapcsolatotokhoz, csupán érdeklődő gyerekek voltatok, akik nem tudtak még semmit a szexualitásról. Ez ugyanolyan, minthogy a csecsemők, óvodások is maszturbálnak... tudtad? Nem értik és nem tudják mi történik, de előfordul, hogy magukhoz nyúlnak, mert tetszik nekik. Ez is teljesen természetes, ők sem csinálnak semmi rosszat, de a szexuális nevelés része, hogy megtanítja a szülő, hogy ezt nem csináljuk mások előtt. A ti szüleitek elég felelőtlenek voltak amúgy, hogy elöl hagyták, elérhetőek voltak számotokra ezek a filmek. Semmi okotok szégyenkezni és nem fog kihatni a további életetekre...

2018. máj. 22. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen normális, nincs ezzel baj.

Nem tudtátok mi ez, nem volt benne szexuális vágy, egyszerű gyermeki kíváncsiság. Felejtsd el és lépj túl rajta!

2018. máj. 22. 20:14
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
Velem ezt az unokatesom csinálta. Persze fogalmam nem volt róla mit csinál épp velem. Nagyon rossz amikor rá nézek
2018. máj. 22. 20:18
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Ne csinálj belőle problémát, lépj túl rajta, ez legyen életed legkisebb problémája! Így legyen, azaz ámen!
2018. máj. 22. 20:19
 5/21 A kérdező kommentje:

Remélem hogy nem fogok ezen rágódni...

Szerintem most egyébként simán érzékeny vagyok, mert a kommenteket olvasva elsírtam magam. :")

Köszi mindenkinek

2018. máj. 22. 20:24
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
nem lehet, hogy a napokban fog megjönni?:D de viccen kívül, ilyen kicsi gyerekként ez még tényleg nem "bűn", hiszen egyikőtök se tudta, mit csináltok. és amúgy nem is történt nagy dolog, egyszer megnyaltátok, és? nem konkrétan kinyaltátok egymást, már elnézést a kifejezésért, de nah:D
2018. máj. 22. 20:39
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Azért "teljesen normális" dolognak én nem mondanám. De azt sem, hogy a szülők elérhető helyen hagyták a szexfilmeket. Így persze, hogy erre lettetek kíváncsiak, de emiatt ne érezd rosszul magad, mivel ez a szüleid sara, nem a tiétek. Több mint 10 éve történt az eset, ne rágódj rajta. Mivel nem tudtátok, hogy mit csináltok, ezért nem hiszem, hogy bármelyikőtök szexualitására ez kihatna.
2018. máj. 22. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Én is csináltam ilyesmit, ráadásul több gyerekkel is, olyan 10-12 éves korom között, nem érdekel már régen, simán beszélek az illetőkkel is, hiszen csak hülye kis gyerekek voltunk, azt se nagyon tudtuk mi az a szex. Talán olyan 14 éves koromig engem is zavart, aztán felfogtam, hogy természetes dolog.
2018. máj. 22. 21:22
 9/21 anonim válasza:
93%
Látod senki nem ítélkezik feletted ! Bocsásmeg magadnak.
2018. máj. 22. 21:31
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Én is csináltam hasonlókat 8-9 éves korom körül a barátnőimmel. Ez a fejlődés velejárója, hogy a gyerekek ilyen irányba is kiváncsiskodnak és kipróbálnak dolgokat. Nem szégyellnivaló dolog, majdnem minden felnőttnek vannak ilyesmi emlékei, csak erről ugyanúgy nem nagyon beszélünk, mint a felnőttkori szexuális életünkről. Ha Ti ilyen jóban vagytok a nővéreddel, egyszer átbeszélhetnétek ezeket az emlékeket négyszemközt és onnantól már lehet, hogy nem lenne számodra sem kínos ez az emlék.
2018. máj. 22. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!