A testvéremet lehet, hogy ÚGY bántalmazzák?
A húgom két hónap múlva 15 lesz és a minap lattam két sérülést a combján. Az egyik kisebb volt, de a másik az egy hosszú vastag csíkban volt. Sebes neki és azt mondja, hogy a biciklizés közben a telefonja kikarcolta neki, de én ezt nem hiszem el. Anyáéknak is ezt mondja és ő elhiszik. Lehet, hogy csak én nagyítom fel? Érdemes még ezt felhoznom neki?
15L és 18L
A bántalmazott emberek viselkedése valamennyire tipizálható. A trauma után befordulnak, megváltozik a viselkedésük, elvesztik a bizalmukat az emberek felé, távolságtartóak lesznek, akár szándékosan leépítik magukat azzal védekezve hogy ha nem elég szépek-kívánatosak akkor nem kerülnek ismét áldozati szerepbe, stb... Ezek eléggé látványos dolgok amik fel kellene, hogy tűnjenek anélkül is, hogy látnál egy sérülést a lábán. Ja, és hogy ne keverd bele a 14 éves serdülőkori hangulatváltozásokat.
Ha nem vettél észre semmit, szinte kizárható hogy bármilyen erőszak történt volna vele. Vagy tényleg csak egy átlag sérülés, esetleg a ma divatos önvagdosásba futott bele.
A tesód vagdossa magát, vagy mert mégsem olyan idilli a szeretetteljes családotok, vagy sulis, egyéb problémák.
De nem csodálom, hogy ezt csinálja, mikor a szüleid szemmel láthatóan leszarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!