Szerintetek az normalis hogy a testveremet jo nonek tartom a melle miatt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 20:47
1/15 anonim válasza:
az egy dolog, hogy a testvéredet "jó nőnek tartod", ha tényleg csinos, jó alakja van, hasonló dolgok. elismerés szinten nincs vele probléma. a gondok ott kezdődnek, ha szexuális gondolatok jutnak eszedbe vele kapcsolatban. üdv
2/15 anonim válasza:
Az,hogy jó nőnek tartja valaki a testvérét egészséges módon az rendben van, de ha csak a melle miatt az nem biztos. Szerintem nem a mellén van a hangsúly, hanem alapból szépnek látod.
3/15 anonim válasza:
Ha 12 vagy akörül vagy és most indultak be a hormonjaid és mindenre izgulsz akkor igen. Ha nem, akkor gáz.
4/15 anonim válasza:
22 vagyok a húgom 18 és én is mondtam már rá hogy jó nő szép nagyok lettek a mellei formás fenék és le is fogyott lapos hasa van
Normálisnak normális csak a későbbiekben nehogy más legyen ebből
5/15 anonim válasza:
De jó, hogy nincs fiútestvérem, köszönöm, Uram.
Nem, 12 évesen sem normális a testvérére izgulnia. Csak ha egy beteg szar. Tudom, kisfiúknak mindent lehet - hát rohadtul nem.
6/15 anonim válasza:
Mindeggyik nő rokonadra igy gondolsz? Ki is szoktad lesni mi..?kis hokis.
7/15 anonim válasza:
Pár napja volt itt egy olyan kérdés hogy a csaj volt szerelmes az tesójàba. Ha te 13vagy a nővéred pedig 16 akkor szerintem ti egymásba szerettetek xD
9/15 anonim válasza:
Ha szerinted az a jó nő, akinek jó melle van kb 10 éves vagy. Ez gáz!
Az h látod h a tesód jó nő, azzal nincs gond. Csak szakadj le a didikről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!