Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek az normalis, hogy...

Szerintetek az normalis, hogy a baratnom utalja a testveremet?

Figyelt kérdés
A baratnom utalja a testveremet es ennek eleg vulgaris stilusban hangot is ad. Ezt mar ezerszer atragtuk es megbeszeltuk,hogy rendben van utalja nem baj nem befolyasolja a mi kapcsolatunkat csak ne adjon hangot neki es ne fikazza savazza ok nelkul. A testverem megertette hogy utalja es elfogadja mert az en parom. De a parom nem kepes leszarni es nem foglalkozni vele, es nekem hordja el Ot mindennek es szerintem ez normalis emberi reakcio hogy ha valaki elkezdi fikazni becsmerelni ocsarolni egy csaladtagom akkor megvedem. Ugyan ezt tennem ha a testverem kezdene el Ot igy ocsarolni stb de O nem teszi nem is talalkoznak. Szerintetek mit csinaljak? Iszonyatosan szeretem a baratnom a kezet is megakarom kerni de ez a dolog iszonyat stresszesse teszi a mindennapjaimat, hogy sunyiba kell beszelnem a testveremmel meg ilyenek nert kb ha meghallja a parom a nevet akkor egybol atmegy idegbetegbe es kb. erosebb a testverem iranti utalata mint a felem jovo szeretete. Teljesen tehetetlennek erzem magam es ketsegbeesettnek. Normalis valaszokat varok elore is koszonom szepen! Szep napot mindenkinek.

2014. nov. 1. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az normális, hogy utálja. Nem tudom az okát, de szíve joga így érezni. Az viszont egyáltalán nem normális, hogy lehordja mindennek, és téged stresszel vele. A testvérad és akkor beszélsz vele amikor akarsz. Ha utálja, ne foglalkozzon vele, ennyi!
2014. nov. 1. 15:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze en nem kotelezem ra, hogy szeresse vagy barmi. Csak ne nekem kelljen mar hallgatni hogy mekkora egy k**va vagy b**i es vannak meg ennel cifrabbak...dogolne meg remelem meghal stb. Ha megkerdezem mi baja vele az a valasz hogy nen tudja szimplan idegesito es csak gyuloletet erez iranta.
2014. nov. 1. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs rá oka, akkor egyáltalán nem normális GYŰLÖLKÖDNI. Mert az egy dolog, hogy nem szimpatikus neki valamiért a testvéred, de ócsárolni és folyton szidni, az nagyon más tészta.

Sajnállak, hogy már most ilyen a "kedves" jövendőbelid, tuti egy élmény lesz vele az élet :D

2014. nov. 1. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát így meg, hogy oka sincs rá, csak nem szimpi, egész egyszerüen NEM türném, hogy így beszéljen róla, meg hogy dogoljon meg. Inkább elgondolkodnék azon, hogy akarom-e én ezt a kapcsolatot folytatni tovább.
2014. nov. 1. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, kérdező, én bármennyire is szeretném a barátnőmet, nem tűrném el, hogy csak szimplán mert nem szimpi neki, ilyeneket mondjon a testvéremre és meg sem tudja magyarázni. Ha mondjuk megverte volna, megértem, de ha továbbra is így folytatná, én kidobnám.
2014. nov. 1. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
te vagy askim? :D
2014. nov. 1. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki leqrvázná, le b**izná a testvéremet, biztos, hogy azonnal kidobnám...
2014. nov. 1. 17:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Elobb nem kuldte el. Oka van ra mert a testverem tud es alltalaban f**fej es regen beleszolt nehany dologba. Ezert is ertem meg hogy a parom utalja hat utalja, de akkor se nekem fikazza szerintem, nyilvan van hogy en is haragszom ra es felb*szom magam valamin vele kapcs. De ettol fugg szeretem mert a testverem es voltak melypontok de ez minden testveri kapcsolatban van. Engem csak az zavar h nekem fikazza Ot pedig nem nekem kene ezt hallgatni mert szar erzes es nyilvan megvedem mert ez a normalis.
2014. nov. 1. 17:14
 9/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? te a párod meg a tesód.. És lány vagy fiú a testvéred?
2014. nov. 8. 17:42
 10/11 A felhasználó válasza:
Bros before hoes.
2014. nov. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!