Csak én vagyok azzal úgy, hogy egyáltalán nem szeretem a testvéremet és egyszerűen idegesit?
én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egymást úgy elfogadni ahogy van, egyszerűen z enyém is olyanokat a fejemhez vág...amiket régen csinált (buli) szerinte nekem nem kéne, azért mert ő már nem csinálja, mindig magához hasonlitgat, pedig idősebb tőlem és elvárná hogy én fiatalabb ként mindig őt kövessem
utolsó, jó neked, bárcsak én is már ott tartanék :(
Igen, csak te. :)
Hogy tudsz ilyen baromságot kérdezni? Rengeteg ember szenved testvérféletékenységben és testvérgyűlöletben - hála a szüleinek, elsősorban az anyjának. A szülő hibás nevelése a testvérgyűlölet alapja.
nem csak te
engem az egész családom utál,már nem is lakom náluk
elköltöztem a barátomhoz
18/F/m
úgy tűnik négyes csak te vagy igy ezzel
utolsó, sajnálom :/ de hátha jobb lesz ott
köszönöm kérdező :)
bár kétlem hogy mostanában lenne bármi változás,beszélni sem akarnak velem.
De próbálok nem foglalkozni vele,és a barátom is próbál segíteni. :)
Egyébként a nevedből kifolyólag sejtem miert...
De igaz amit gondolok szánalmas a családod ...:/
#5, kb ugyan ez, anyám meg a nevelőapám elküldött otthonról, apám nem foglalkozik velem, de en azert tesóimmal jóban vagyok. Ok azok, akikre számíthatok, mondjuk nekem sok kistesom van, 2velem 1idos
18f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!