Nem birom a testvéremet. Miért?
Nagy a korkülönbség. Nem hiszem, hogy "rossz embernek tart". Később majd kiegyenlítődik, és jobb barátok lesztek (26 és 32 közt már nem akkora a különbség, ez nem lineáris egy 1 és egy 7 éves közt milyen nagy, ugye?:)
A korosztályodból vannak barátaid? Nyár lesz, menjetek focizni, biciklizni. Mi szeretnél lenni? Abban egy kicsit próbálj keresgélni, ami érdekel, utánaolvasni.
Én is így vagyok a testvéremmel. Mi is ég és föld vagyunk egymás számára, és olyan rideg a kapcsolatunk.
Tudunk olykor beszélgetni de van mikor vitába torkollik az egész. Köztünk is van jó pár év. Nem ismerjük egymást igazán.:S Nem is tudom hogyan lehetne ezen változtatni. Talán többet kéne eljárnotok, és kicsit felnőttesebben gondolkodnia a bátyádnak. Nem csak neked. ÉS a sértődöttséget félretenni akárhonnan is fakad az a sértődöttség, és új , tiszta lappal kezdeni a kapcsolatotokat. De ehhez mind a kettőtöknek kell akarnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!