Hogy mondjuk meg, hogy együtt vagyunk? Mit tegyek majd, hogy a testvéremet ne viselje meg?
Tudom, a testvér barátja/barátnője tabu,stb.
Mégis együtt vagyok a nővérem volt barátjával, elég régóta.
Eddig nem beszéltem róla otthon, titokban tartottuk, mert nem gondoltam, hogy egy olyan férfi, mint ő, akarna bármi komolyat tőlem.
Azt tudom, hogy a tesómat nagyon megviselte, amikor a pasi kidobta (a testvérem volt a hibás), de nemrég lett egy új barátja és gondoltam talán itt az idő, hogy a párommal felvállaljuk a kapcsolatunkat.
De a családom nem szereti, mert szerintük egy bűnöző (sok pénze van), a nővérem pedig úgy viselkedik, minta sosem lettek volna együtt, nem beszél róla a szakításuk óta.
Én nem mondanám meg.
Jó nagy pofon ez a testvérednek...
Remélem csak ketten vagytok lányok, nincs több lánytestvér...mondjuk ha megun téged, még anyádra simán rámehet!
Na neeee. Te forditott esetben mit ereznel?!
Fogd fel, hogy TABU!
Ha a testvereddel joban szeretnel maradni, surgosen lepj ki ebbol a kapcsolatbol.
Nagyon csunya dolgot csinalsz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!