28 éves itthon eszi a penész, nem dolgozik és mégcsak meg se húzza magát!!! Drogozik/zott én már nem tudom hogy még mindig csinálja-e, mindennap kipumpol magának legalább egy ezrest (volt hogy addig üvöltözött meg lelkileg stresszelte anyát hogy 7000 ftot kapott csak hogy menjen el) délutánn 4-5 körül kel fel (én akkor érek haza holt fáradtam a suliból, és bekapcsolja a gépét, és elkezdi bömböltetni a techno zenéjét mintha egy diszkó lenne! Ma pattant el bennem valami, kicsit kikeltem magamból, és megmondtam anyának hogy megölöm magam ha nem szól rá és már vertem magam meg magamban kiabáltam annyira dühös voltam. Aludni akartam délután mert 5:50kor kelek reggel és fáradt vagyok. Egyébkén ma van a szülinapom és ez a minimum amit a saját testvéremtől elvárok ha már ajándékot nem adott még soha! Anya még engem szidott le mikor közöltem vele hogy kihívom rendőrséget, a nagy zenebona miatt legközelebb :S pedig őt is idegesíti, bemenekül a szobába, elmegy itthonról, stb csak nekem kell ezzel itthon lennem :\'( már nem bírom ki!
valamit pedig tennetek kellene édesanyáddal,azér 28 évesen egy normális embernek családja van vagy tervezi és már nem otthon lakik! ha a helyedbe lennék biztos hogy rávenném édesanyámat hogy valamit lépjünk,iszonytos lehet ilyet kibírni! igazából anyukád az aki itt tud valamit tenni ha ő nem akarja akkor csak te sztem nem nagyon tudsz mit tenni! remélem hogy valamit tudtok lépni és megoldódik a helyzet!
És Bolodg szülinapot!:)
2008. dec. 8. 16:45
2/18 anonim válasza:
Ilyen jól áltok anyagilag h napi minumu egy ezres jut a kenyérpuszítót tesódank? Hát én nem adnék egy fillért se neki!!! Egy árva garast se. Éhenhalni úgyse fog, van otthon kaja nem? Megfagyni se fog számlákat se kell fizetni, nem is kell neki az a pénz! Eentúl üvöltsön ahogy bír! NE ADJATOK NEKI EGY ÁRVA FILLÉRT SE!!! És zárjátok el előle jól a pénzt! Felnőtt ember! magának kell mostmár megkeresnie. Épp ideje! Mi lesz vele ha anyukátok meghal? Akkor majd rajtad fog élősködni? Van valami szakmája? Találjatok vmi munkát neki! Sürgősen kezdjen el dolgozni. Az első egy hónap lesz csak nehéz, majd megszokja. Ne sajnáljátok, épp eleget volt gyerek, fell kell végre nőni. Magától ugyanis nem fog észhez térni, mert túl kellems így, délután kelni, ingyen van minden, és még fizetik is a léhaságát.
Legalább a ház körül csinál vmit? mert ha nem akkor én még a lakásban sem tűrném meg! Amíg nem talál munkát addig legalább takarítson vagy vmi!
2008. dec. 8. 16:55
3/18 A kérdező kommentje:
Hát én se tűröm meg, nem is beszélek vele semmit! Anya sajnálja mert az egyetlen pici fia :( de ő is tudja jól hogy ez rossz csak anya gyenge lelkileg meg látom hogy méységesen szomorú :S van szakmája és állítólag nagyon jó benne, csak el van szállva magától :( és nem csak üvöltözik fel borítja az asztalt, szét rúgja a wc ajtót, és beront hozzám és addig kínoz szavakkal míg elküldöm a fenébe na ekkor üt :( és ezt persze úgy hogy más nincs itthon! Apa ha tudná agyon verné de nem merjük elmondani neki mert TÉNYLEG agyon verné! És magas és tanult küzdősportot és nem túl jó ellenfél nekem! A barátom már egyszer megverte, de ő most egyetemen van :( nővérem míg itt lakott egyszer az ő barátja is megverte. Jah és apa azért nem tud semmit tenni ez ellen mert külföldön van, anya meg szerintem fél :( gyűlölök itt élni! remélem felvesznek egyetemre, anya meg a sarkára áll!!! Amúgy most halkított a zenén de nekem tényleg elegem van!
2008. dec. 8. 17:15
4/18 A kérdező kommentje:
Ja és nem állunk jól anyagilag, anya kölcsönkér, vagy azt költi amit a házfelújításra vettünk föl hitelt (emiatt a szemét miatt nincs kész a folyosónk és a wc-nk) köszönöm a felköszöntést :) egyszer valaki úgyis kinyírja Ezt mert annyira nem életképes
2008. dec. 8. 17:18
5/18 anonim válasza:
szia! nálunk ugyanez a helyzet csak kicsiben :( nekem öcsém van, aki anya szeme fénye, aki mindenben tökéletes és aki csak egy ejnye bejnyét kap olyan dolgokért, amikért én fakanállal voltam elverve és utána azt kellett mondanom tesiórán, h rám esett a polc... neki mindent szabad, ő kap pénzt, neki nem muszály jól tanulnia... de ha én 4-esnél rosszabb jegyet kaptam már vertek vagy büntettek. Ő mindennap bömbölteti a zenét, én egyszer akartam hangosan hallgatni, elüldözött a család otthonról. Nála mindennap haverok vannak, mindennap csavarog, nálam nem lehetett ilyet.
Nekem a sors küldte a megoldást a dologra: beleszerettem egy fiúba, épp betöltöttem a 18at, fogtam magam és a páromhoz cuccoltam. Azóta csak enni megyek haza, olyankor kevés ideig kell elviselnem a kis szentgyerek képét és nem kell hallgatnom, ahogy a család áradozik róla...
2008. dec. 8. 17:48
6/18 anonim válasza:
Az egyik válaszoló írta, hogy nem szabad pénzt adni neki, akárhogy könyörög! Az egyik ismerösöméknél is így volt, hogy nem adtak a gyereknek pénzt az meg szépen eladott (majdnem) mindent a család tudta nélkül. Ez alatt értem az apuka drága szerszámjait, Tv-t, dvd- lejátszót stb) Szóval ez sem egy jó ötlet! Nem tudok mit tanácsolni a kérdezőnek! Nagyon sajnálom őket! De azért BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :)
2008. dec. 8. 18:35
7/18 A kérdező kommentje:
ÁÁá nálunk nem kapna semmit ha nem agresszívkodna :) én megkapok sokmindent mert nem szoktam semmit kérni, és én itthon imádva vagyok (mint mindenki anya nagyon jószívű) nagyon szeretem a családomat kivéve bátyámat! ez egy lehetetlen helyzet :) de köszönöm a válaszokat és a szülinapi jókívánságot már nagyjából megnyugodtam mert elhúzott bulizni, de legalább nincs itthon :D Ja és nem anya a hibás, csak apa szülei meg testvérei is ilyenek (az apán kívül egyetlen normális testvére megölte magát, a másik két nővére meg a testével kereste a kenyerét, nem a sarkon csak mint élettárt pénzért kitartották) szóval ez ilyen családi gyári hiba XD na látjátok megnyugodtam csak már elpattant az agyam :( de köszönöm a biztatást majd egyetemen leszek úgyis jövőre! köszi mégegyszer
2008. dec. 8. 19:21
8/18 anonim válasza:
old meg!
2008. dec. 8. 20:53
9/18 anonim válasza:
húzd le a bugyin!
2008. dec. 8. 20:54
10/18 anonim válasza:
Boldog szulinapot neked! Tanulj jol, es menjel az egyetemre, nagyon szomoru amit irsz. Egy nevelde kellene a tesodnak, de hat ahogy irod, a genjeiben van ez a zullott eletmod.
Nem dolgozik ennyi idosen, es drogozik? Nagyon durva. Apukad nem tud vele mit kezdeni?
Anyukad meg egyertelmuen fel tole, szegeny.
Tanulj, es mar jovore elkoltozhetsz, kesobb pedig te is kulfoldre mesz, ahogy apukad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!