Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni a testvére...

Nem bírom elviselni a testvéremet mit tegyek?

Figyelt kérdés
28 éves itthon eszi a penész, nem dolgozik és mégcsak meg se húzza magát!!! Drogozik/zott én már nem tudom hogy még mindig csinálja-e, mindennap kipumpol magának legalább egy ezrest (volt hogy addig üvöltözött meg lelkileg stresszelte anyát hogy 7000 ftot kapott csak hogy menjen el) délutánn 4-5 körül kel fel (én akkor érek haza holt fáradtam a suliból, és bekapcsolja a gépét, és elkezdi bömböltetni a techno zenéjét mintha egy diszkó lenne! Ma pattant el bennem valami, kicsit kikeltem magamból, és megmondtam anyának hogy megölöm magam ha nem szól rá és már vertem magam meg magamban kiabáltam annyira dühös voltam. Aludni akartam délután mert 5:50kor kelek reggel és fáradt vagyok. Egyébkén ma van a szülinapom és ez a minimum amit a saját testvéremtől elvárok ha már ajándékot nem adott még soha! Anya még engem szidott le mikor közöltem vele hogy kihívom rendőrséget, a nagy zenebona miatt legközelebb :S pedig őt is idegesíti, bemenekül a szobába, elmegy itthonról, stb csak nekem kell ezzel itthon lennem :\'( már nem bírom ki!
2008. dec. 8. 16:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak köszönöm, az előtte lévő két embernek meg kívánok egy hasonló helyzetet és másoktól hasonló hozzáállást! :) köszönöm
2008. dec. 9. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
neharagudj csak vicc volt!de gondolatban nem fordult már meg a fejedben?azért anyukádat sem nem tudom megérteni!és apukád mit szól hozzá?nem tudnátok valami drogelvonóra rábeszélni?nehogy magadat bántsd már emiatt!hány éves voltál?és ha tiszta a bátyád akkor se "normális" ?
2008. dec. 9. 22:56
 13/18 anonim válasza:
Hát szép amit kívánsz nekünk! Én csak elmondtam az esetet amit én láttam. Te pedig máris a rosszat vágod a fejemhez/fejünkhöz! :(
2008. dec. 10. 17:04
 14/18 anonim válasza:
Az voltam aki nagybetűvel írta a "BOLDOG SZÜLINAPOT" ..........
2008. dec. 10. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
nem neked szánta :) ikszeld be felül a nem hasznosnak vélt válaszok mutatását :) akkor rájössz,kinek üzent ;)
2008. dec. 10. 18:46
 16/18 A kérdező kommentje:
annak üzentem aki nem tudott rendesen válaszolni bocs a félreértést! Amúgy most vmi szerelmi bánata van és állítja h megváltozott... hát nem tudom majd meglátjuk
2008. dec. 10. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
akkor próbáljatok neki valahogy segíteni, hogy valami más elfoglaltságban tombolja ki magát
2008. dec. 13. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
nagyon sjanálom a helyzeted.de mégjobban anyukádét,mert te néhány év mulva egyetemre mész,vagy albérletdbe,kollégiumba költözöl,és vége a pokolnak,viszont anyukádat kifogja használni amig nem tesz valamit ez ellen.erre szerintem az egyetlen megoldás az lenne,ha anyukád egy fillért se adna neki,de még jobb lenne ha kidobná a házból úgy ,ahogy van,menjen amerre lát.Persze ezt könnyü mondani,hiszen ahogy irtad Anyukád mégiscsak sjanálja,megesik rjata a szive..pedig ez lenne az egyetlen megoldás,nincs bennem rosszindulat! Gondolom beszélni már probáltatok vele
2008. dec. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!