Szerintetek az normalis, hogy a baratnom utalja a testveremet?
Figyelt kérdés
A baratnom utalja a testveremet es ennek eleg vulgaris stilusban hangot is ad. Ezt mar ezerszer atragtuk es megbeszeltuk,hogy rendben van utalja nem baj nem befolyasolja a mi kapcsolatunkat csak ne adjon hangot neki es ne fikazza savazza ok nelkul. A testverem megertette hogy utalja es elfogadja mert az en parom. De a parom nem kepes leszarni es nem foglalkozni vele, es nekem hordja el Ot mindennek es szerintem ez normalis emberi reakcio hogy ha valaki elkezdi fikazni becsmerelni ocsarolni egy csaladtagom akkor megvedem. Ugyan ezt tennem ha a testverem kezdene el Ot igy ocsarolni stb de O nem teszi nem is talalkoznak. Szerintetek mit csinaljak? Iszonyatosan szeretem a baratnom a kezet is megakarom kerni de ez a dolog iszonyat stresszesse teszi a mindennapjaimat, hogy sunyiba kell beszelnem a testveremmel meg ilyenek nert kb ha meghallja a parom a nevet akkor egybol atmegy idegbetegbe es kb. erosebb a testverem iranti utalata mint a felem jovo szeretete. Teljesen tehetetlennek erzem magam es ketsegbeesettnek. Normalis valaszokat varok elore is koszonom szepen! Szep napot mindenkinek.2014. nov. 1. 15:42
11/11 anonim válasza:
Szia szerintem ha nemm is kedveli a tesodat akkor is nem leégetni,ócsárolni kéne a tesodat mert ha szeret akk ő vele ismegkéne baratkoznia.És ő a tesod ne hogy már sunyiba dumálj vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!