Mit tennél ha a 16 éves lányod/testvéred egy 37 éves férfivel jönne össze?
Az én rokonaim között is van hasonló, bár ott még nagyobb a korkülönbség.
Nem csodálkozom rajta, a lány apja egy nulla, egy sz...rházi, egyáltalán nem meglepő, hogy a lánynak apakomplexusa van. Nekem is az volt, huszonévesen mindig negyvenes pasikkal kavarásztam. Szerencsére már kinőttem belőle, elmúlt. Ehhez az is hozzájárult, hogy rájöttem, az idősebb palik csak kihasználják a fiatal, szerelmes kislányokat és sosem terveznek velük komolyan semmit.
Természetesen NEM normális dolog, ez nem is kérdés, és a pali is beteg, ha 16 évessel kezd - az még majdnem gyerek.
De sok mindent sajnos nem tudtok tenni, hiába tiltjátok el tőle, azzal semmi jót nem értek el. Várjatok, majd csak vége lesz anélkül is, hogy ti közbelépnétek. Annyi haszna van a dolognak, hogy az idősebb pasi már tapasztalt, nem egy bénáskodó tini, legalább az ágyban tanít valamit a kislánykának. Ez sem mindegy, egy kétbalkezes pasas évekre hazavághatja egy nő szexuális életét.
Ha lenne egy 16 éves húgom, aki összejönne egy 37 éves faszival, akkor nyílván nem örülnék neki, de nem is tiltanám, hanem megpróbálnék olyan helyzeteket kialakítani kettejük közt, hogy a húgom rájöjjön, hogy nem egymásnak valóak.
Most így nincs konkrét ötletem, de biztos kitalálnék valamit.
Esetleg még azt megcsinálhatod, hogy megmutatod ezt a kérdést a húgodnak. Tudod, hátha észbe kap.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!