Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennél ha a 16 éves...

Mit tennél ha a 16 éves lányod/testvéred egy 37 éves férfivel jönne össze?

Figyelt kérdés
Sajnos nem kamu! A húgomról van szó. A családban én vagyok az egyedüli, aki szerint ez nem normális, hisz a saját gyereke lehetne...Anyám azt mondta:'majd elmúlik', a nővérem csak bíztatja. Először én sem akartam elhinni, hisz teljesen normális a tesóm, a másik, hogy csak 16 éves, még előtte az élet. Mondhatom, hogy beszélek vele, de már teljesen elfordult tőlem. Nem tudom, hogy mit gondol ez a faszi, hogy majd felneveli? Kicsit sem érzi magát szánalmasnak...
2018. máj. 7. 10:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Majd rajon hogy hiba. Annyi hogy ne csinalja fel.
2018. máj. 7. 11:55
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha tiltják tőle, annál jobban ragaszkodik hozzá. Ezt a szüleid is tudják. Mi baja lesz, ha megdugja és otthagyja? Semmi. Tanul az esetből és legközelebb több esze lesz.

Egyébként 16 éves lánnyal egy korban hozzáillő, pl. 18 éves fiú se komoly kapcsolatot akar, csak dugná.

A tiltott gyümölcs édessége nélkül gyorsan véget fog érni ez a kis liezon, a szüleidnek igaza van. Ha meg nem, és 10 évig együtt lesznek: sok boldogságot!

2018. máj. 7. 11:55
 13/27 anonim válasza:
62%

Én meg olvastama suliban egy könyvet:

Jókai Mór: Aranyember

Ott mindkét nő, Tímea is, és Noémi is 16 éves volt, Tímár Mihály meg 40 felett.

Valahogy az irodalomórán nem azt tanultuk, hogy fúj, meg undorító...

2018. máj. 7. 11:56
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
#4: Igaza volt a kérdezőnek. Más lenne a helyzet, mert abban az esetben fel lehetne jelenteni a pasit, mert a tanár-diák viszony tilos. Szerintem erre gondolt.
2018. máj. 7. 12:00
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
76 % os van ahol meg 10 éves lányokat férjhez adnak,de nem biztos h ezt átkéne venni v ez a normális egy europai országban..
2018. máj. 7. 12:03
 16/27 A kérdező kommentje:
'Ha tiltják tőle, akkor annál jobban ragaszkodik hozzá.' ez igaz, mert már csak azért is, de a családomnak szerintem nincs igaza, mert lehetett volna lépni, meg a faszival is beszélni.
2018. máj. 7. 12:09
 17/27 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves vagy kérdező ?

Ha huszonéves vagy akár kicsit beszélhetnél is vele...nem tudom milyen alkatú vagy és viselkedésű és a testvéredet illeve a 37 éves férfit se ismerem.

De tuti ráilyesztenék kicsit.

2018. máj. 7. 12:17
 18/27 anonim ***** válasza:
50%
Ha a lányomad akarná kezelgetni, ilyen férfi akkor odamennék hozzá, és azt mondánám neki, hogy idefigyelj nem vagy sportszerű, hagyd békén a lányomat, vagy elverlek párszor, a válasz függvényében már lehet hogy kapná is az első adagot. Ugyanezt ha már legalább 14 éves fiútesója lennék. Ha kisebb srác vagy lánytesó lennék, akkor meg férfirokont küldenék rá.
2018. máj. 7. 12:27
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
19 tudod sokan még 2018 ban is csak ágybetétek a házasságukban. Ezt kéne felszámolni,mert nem europai szinvonal,de lassan india leszünk ahol nemi erőszak nem lesz büncselekmény,lásd a családon belüli erőszak kérdését itthon,vak komondor stb..
2018. máj. 7. 12:31
 20/27 A kérdező kommentje:
21 vagyok, az a gond, hogy egyedül én ellenzem a dolgot a családban, meg könnyen manipulálja a húgomat, hogy ha meg is ilyeszteném, akkor meg beadná a tesómnak és még jobban akarnák egymást...
2018. máj. 7. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!