Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondolnál, ha a testvéred...

Mit gondolnál, ha a testvéred rendszeresen nem szólna neked, ha hazajönne hétvégére a szüleitekhez vidékre ( ahol te is laksz, bár nem a szülôi házban már)?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 09:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Semmit. Miért kéne szólnia?
2017. máj. 7. 09:03
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

Önálló ember vagy, miért kéne neked szólnia?

Semmi köze az időbeosztásodhoz. :)

Mellesleg én örülnék is, mert nem kell felrúgnom miatta a programojaimat.

2017. máj. 7. 09:23
 3/19 anonim ***** válasza:
43%
Azt gondolnám, hogy már nem vagyok olyan fontos neki, mint korábban. :(
2017. máj. 7. 09:24
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Rosszul esne. Ezek szerint nem vagyok neki fontos, hogy szóljon. Nagyon furcsa.
2017. máj. 7. 09:26
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

Szüleidnek se szól, csak meglepetésszerűen beállít? Vagy csak neked nem szól?

Ha szüleid tudnak róla csak te nem, akkor felmerül a kérdés, hogy milyen a kommunikáció közted és a szüleid között, ha ilyenről nem beszéltek?

Az, hogy ő neked nem szól, egy dolog. Gondolom nem te tartod el az egész háztartást, úgymond nem a tiéd a ház. De gondolom, ha esetleg fognád a telefont és felhívnád hetente egyszer a tesódat (vagy ő téged) - ahogy amúgy szerintem illene jó testvérek között ha már elköltözött az egyik -, és beszélgettek, megkérdezheted te is, hogy "és amúgy jössz hétvégén?" és biztos nem fogja letagadni és tartod a kapcsolatot tesóddal és még meg is tudod a hétvégi menetrendet. Ennyire egyszerű. De ha telefonálás nem megy, akkor rengeteg netes felület is van erre, mi Viberen szoktunk tesómékkal beszélgetni, chatelni majdnem napi szinten.

Ha pedig a szülők se tudnak róla, akkor meg a szüleid helyében (nem a te helyedben, ez a szüleid dolga) azért megemlíteném neki, hogy "kisfiam máskor telefonálj ide legalább egy nappal előre, hogy tudjuk, hogy jössz, úgy főzzünk, ne szervezzünk elmenős programot és satöbbi."

2017. máj. 7. 09:36
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem érdekelne.
2017. máj. 7. 09:53
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem tartozik nekem beszámolóval, nehogy mikor hova megy.
2017. máj. 7. 10:21
 8/19 A kérdező kommentje:
Csak nekem nem szól. Gondolom, azért, mert nem akar találkozni. Amúgy, szólna, mint eddig is így volt.
2017. máj. 7. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

Csodálkoznék, mert sok időt töltünk együtt, amikor lehet.

Most biztosan le leszek pontozva, mert nem sz.rok a saját testómra.

2017. máj. 7. 11:10
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Én nem szólok külön, mert nem vagyunk jóban.
2017. máj. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!