Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehetne kezdeni 9 kishúggal?

Mit lehetne kezdeni 9 kishúggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A szüleink úgy tervezik, hogy nyáron elutaznak kettesben valahova és megkértek engem, hogy addig vigyázzak a húgaimra. Én felelősségteljesnek érzem magam, tényleg, de azért 9 testvérre nehéz lesz vigyázni, főleg így, hogy dolgozom is.

Még a két idősebb húgom, akik 17 és 14 évesek, örömmel besegítének, de ők sem lehetnek ott velük egésznap.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

25/F

2018. ápr. 28. 17:40
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
20%
17 éves kiscsajnak 24 éves bőven felnőtt barátja van... grat
2018. ápr. 30. 22:59
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ugye tudod hogy ha bármi baj lesz, akkor a rendőrség a szüleidet fogja elővenni, nem téged, mert ők azok akik törvényesen a szülői jogokat gyakorolják és nem te még akkor sem, ha a szülők rádpasszolják 1 hónapra önkényesen a gyerek korú neveletlen hugaidat.
2018. máj. 4. 09:39
 43/47 anonim ***** válasza:
Na, mivan azóta?
2018. máj. 17. 03:11
 44/47 anonim ***** válasza:

Szabin leszel az egy hónap alatt?

A gyerekek óvodában lesznek legalább nap közben, meg iskolai táborokban, vagy otthon mind reggeltől estig?

A nagyszülők miért nem eléggé beszervezhetőek szerinted? Messze laknak? Vagy nincsenek elég jó kondiban a kilenc gyerkőchöz?

2018. máj. 18. 07:32
 45/47 anonim ***** válasza:
42-es vagyok, miért kellett lepontozni, valakinek ez a mániája?
2018. máj. 18. 08:15
 46/47 anonim ***** válasza:
Mindegyik lány??? Wow
2018. máj. 30. 00:32
 47/47 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi van azóta? Mingyárt itt a nyár!
2018. máj. 31. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!