Mit tudok kezdeni a lusta, igénytelen nővéremmel? Minden arra fog hogy ő depressziós.20/L
Ketten élünk apukánk lakásában.
A nővérem sosem volt az a nagy rend mániás de legalább kérésre rendet tartott.
Ön magára igényes volt mindig is sőt.
Pár hónapja egyre rosszabbodik a helyzet takarítani már egyáltalán nem takarít és már saját magára sem igényes.
2-3 napig nem zuhanyzik, a véres lepedőn alszik még lenem cserélem, 2 hetente ha hajat mos nem fésülködik, napokig ugyan azt a pólót hordja.
Kerestem okokat 2 hete szakított a barátjával aki ezzel indokolta a szakítást.
Munkát nem váltott és sikeres a munka helyén.
Ha rákérdezek azt mondja a depressziós a miért pedig hogy őt sosem szerették a szüleink.
Anyánk már 10x éve lelépett nem beszélünk vele.
Apu már nem él.
Apa anyánk helyett anyánk volt amit tudott érzelmileg és anyagilag is megadott nekünk.
Mit tehetnék a nővéremmel?
Úgy érzem csak sajnáltatja magát és egyszerűen ennyire lusta. Már lassan 10 éve hogy volt neki egy ilyen időszaka.
23 éves.
Szakítás előtt kezdődött ezért mentek szét.
nem tudom már de talán kapott valami nagyobb értéket de hogy volt e más is azt nem tudom egyik napról a másik napra volt.
Lehet, hogy tényleg valami nagy baj van vele, ha pár hónap alatt ennyire lezüllött. AZ ilyen sosem ok nélkül következik be.
Először is figyelj rá, beszélgess vele sokat. Ki kell deríteni, hogy pontosan mitől vált ilyenné, utána lehet majd gondolkodni a megoldáson. Valószínűleg valami nagy trauma érhette, csak te nem tudsz róla.
Ha egyedül nem megy, akkor szakember segítségét kell kérnetek, de addig is te semmiképp se hagy, hogy még jobban lesüllyedjen.
Egyetértek az előzőekkel, tutira valami nagy baj van vele, főleg hogy írtad, hogy egyik napról a másikra lett ilyen.
Ha ő nem akar megnyílni, akkor próbálj meg beszélni a barátaival, ismerőseivel, munkatársaival. Biztosan ők is észrevették már, hátha tudnak valamit.
Esetleg a volt barát felkeresése is hasznos lehet, talán tőle is ki tudnál deríteni valamit, hogy mi állhat a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!