Depresszios es skizofren anyuka tonkretette az eletem, mit tegyek?
Kovácsolja belőle előnyt mire felnősz. Nehéz de lehet
Ezt egy olyan mondja neked akit az alkoholista apja nevelt egyedül
Addig az tok oke, h nem penzert vette, bar ez nem genetikusan orokolheto, szerintem egy kis akaraterovel letudna kuzdeni. Itt azzal van a problema, h a viselkedese miatt tokre szorongossa valtam.
,
Szerintem teljesen igazad van. Igenis anyád miatt lettél ilyen, HA ő nem lett volna ilyen, akár beteg akár nem, te sem leszel ilyen! Igenis hiába a betegsége, a depresszió anyánál nem vicces. Az előző válaszolók meg vannak bolondulva? Aztán ha az indexen olvassák, hogy anya lett öngyilkos a kisgyerekkel kommentelnek hogy hogy nem vette észre a pszichológus meg a sulik és miért nem vettél el tőle, magyar egézségügy stb?? Hány olyan eset volt ahol az anya fogta a pár éves gyereket és vízbe hajtott vagy hasonló? gondolkozzatok már istenem...
kérlek ne add fel, tudom mennyire nehéz lehet. Nekem is alkoholista apa mellett kellett felnőnöm, de nekem legalább volt egy normális anyám akire tudtam támaszkodni. meríts belőle valóban erőt, ettől csak szeretőbb leszel felnőtt korodban. Láttad a rossz példát, tudod milyen, tegyél ellene hogy neked ne legyen ilyen!
Én most egyetemre járok, nemsokára végzek, szóval ki lehet törni.:)
22/L
Igaza van az elozo valaszolonak.
Te pedig amint betoltod a 18-at koltozz el. Ha tudsz akkor tanulj es koleszba, ha nem akkor szerezz valami jo szakmat amilyen gyorsan csak tudsz, es probald meg talan a kulfoldi munkat. Kornyezetvaltozas jot fog tenni, anyadtol pedig menj el minel messzebb mert a felnott korodat is elfogja cseszni.
Tapasztalatbol beszelek. Alkoholista elmebeteg anya mellett nottem fel, es mar nagyon regota kulfoldon elek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!