Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy biszex es depresszios vagyok? 14/L
Már ne is haragudj, de honnét tudod biztosra 14 évesen, higy biszexuális vagy és nem csak a kíváncsiság hajt? Ennyi idősen ez azért elég meredek, bár mostanában nagy divat tinik körében ezzel kitűnni.
A depressziót is magadnak diagnosztizáltad gondolom.
Nem vagy az, csak úgy mondom.
Mindenkinek vannak szar időszakai, de attól, hogy most éppen rossz passzban vagy még nem leszel depressziós.
Ez egy komoly betegség, nem értem miért kell ilyen könnyelműen dobálózni ezzel.
Ráadásul a beteg nem is ismeri be, hogy az.
Nem biztos, hogy depressziós vagy, mindenesetre keress fel egy pszichológust, szakemberrel beszélgetni sosem árt. :)
Sajnálom, hogy ezt mondom, de nem kellett volna elmondanod. Várnod kellett volna, esetleg puhatolózni a barátnődnél, mit gondol a melegekről úgy általánosságban. A szüleidnél is puhatolózz először! Csak akkor mondd el, ha beszélni szeretnél velük arról, miért vesztetted el a barátaidat, más esetben egyelőre még (!) nem érdemes.
Olyat meg senki ne mondjon, hogy "divat" meg "kíváncsiság", vagy legalábbis ne mondja biztosra, én ugyanis tizenhárom évesen lettem szerelmes szintén a legjobb barátnőmbe, és sajnos-nemsajnos valahol még most is tart. :(
18/L
Első: te aztán heteróként k**rva jól meg tudod állapítani, hogy ki kihez vonzódik.
Áruld már el kérlek, hogy mi abban a "divat" meg a "menő", hogy a társadalom nagy részét kitevő hozzád hasonló korlátoltak megvetnek, ráadásul háromszor annyira nehéz párt találni, mint heteróként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!