Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehetne kezdeni 9 kishúggal?

Mit lehetne kezdeni 9 kishúggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A szüleink úgy tervezik, hogy nyáron elutaznak kettesben valahova és megkértek engem, hogy addig vigyázzak a húgaimra. Én felelősségteljesnek érzem magam, tényleg, de azért 9 testvérre nehéz lesz vigyázni, főleg így, hogy dolgozom is.

Még a két idősebb húgom, akik 17 és 14 évesek, örömmel besegítének, de ők sem lehetnek ott velük egésznap.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

25/F

2018. ápr. 28. 17:40
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
50%
Óh te jó ég, ennyi gyerek...nekik kellett oldják meg. Meg mi az hogy bébiszitternek nem fogadnának szót? 9 neveletlen gyerek, gratulálok!
2018. ápr. 29. 06:18
 22/47 A kérdező kommentje:

#20 Ezt most pontosan miért is mondod?

#21 Nem neveletlenek egyébként. A 8 és a 7 éves húgaim pl. félnek az idegenektől. A 11 és a 12 éves húgaim meg most kamaszodnak ugye, úgyhogy őket is meglehet érteni szerintem. A három legnagyobb és a két kicsi biztos szót fogadnának neki. Viszont én ezt nem akarom. Akkor inkább legyen egy olyan személy, akire mindannyian hallgatnak, nem?

2018. ápr. 29. 11:46
 23/47 anonim ***** válasza:
59%
A húgod barátja hány éves? Csak, mert egy 18 év körüli srácra nem bíznám a gyerekeket azért.
2018. ápr. 29. 12:12
 24/47 A kérdező kommentje:
24 éves a barátja. Igazából elég lenne annyi, ha figyelne rájuk. Főznie sem kéne, mert a három legnagyobb húgom tud főzni, de már a 12 éves is tudja az alapokat.
2018. ápr. 29. 12:31
 25/47 anonim ***** válasza:
59%
Kérdés, hogy mennyire felelősségteljes, megbízható.
2018. ápr. 29. 12:42
 26/47 anonim ***** válasza:
Azért irtam mert,már meg van a tiz gyerek,te pedig azt írtad hogy nem vállalná be a tizediket.
2018. ápr. 29. 12:47
 27/47 anonim ***** válasza:
#26 A tizedik kistestvért nem vállalná be az anyja. Szerintem így érette a kérdező.
2018. ápr. 29. 12:59
 28/47 A kérdező kommentje:

#25 Na igen... 13 éve ismerem őt, de ezt nem tudom róla. Azt tudom, hogy neki is van egy kistestvére, de úgy igazán nem vigyázott még rá. Viszont egyébként sokmindenben megbízható szerintem, csak kérdés, hogy ha gyerek vigyázásról van szó, akkor mennyire az.

#26 ”Ne hagyd, hogy kettesben legyenek a szüleid, mert kilenc hónap, és jön a tizedik kistesó! :D”

Erre írtam azt, hogy nem fog bevállalni mégegy gyereket. Így már minden oké? :D

2018. ápr. 29. 13:06
 29/47 anonim ***** válasza:
Jobb lenne azért ha egy olyan vigyázna rájuk, aki ért is hozzá.
2018. ápr. 29. 13:24
 30/47 A kérdező kommentje:
#29 Igen, tudom, csak az a baj, hogy a barátnőm apja most beteg és vele kell lennie. Még lennének a nagyszülők, de szerintem egy olyan ember kéne, aki ha baj van, gyorsan ugrik.
2018. ápr. 29. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!