A Bátyám tönkreteszi az életem, mit tudok tenni?
Két bátyám van, az egyik külföldön dolgozik vele semmi probléma. A másikkal már annál több baj van. A szüleim elváltak, édesapám nem foglalkozik velünk egy ideje.
Édesanyám jelenleg a barátjával külföldön dolgozik szintén. Én itthon vagyok, a bátyámmal lakom, aki kiskorom óta szóban bántja az egész családot, mindenért mást hibáztat. Végzettsége nincsen és elég agresszív tud lenni. Mindenki hibás csak ő nem, ezért dolgozni se jár mert kevés neki a bér...(konkrétan egy hálátlan élősködőről beszélünk) Nem bírom tovább hogy bántalmaz, teljesen tönkretesz lelkileg. És habár édesanyám úgy határozott hogy kiköltözök vele külföldre, de nem szeretném itt hagyni a tanulmányaimat, se a barátaimat. Lehet valamit tenni ellene hogy ne zaklasson tovább, vagy csak az elköltözés maradt? :( 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!