Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem bánt már és szivat...

Miért nem bánt már és szivat többet a bátyám?

Figyelt kérdés
A bátyám nagyon sokáig utált engem. Évekig piszkált,rondának nevezett amikor szemüveges lettem másodikban a suliban. Bagolynak nevezett néha. A suliban is oda jött hozzám és beszólogatott vagy tarkón vágott. Most 13 éves vagyok a tesóm 16 éves középsuliban tanul katona lesz. És amióta nem jár az általánosba velem azóta kedves velem és megváltozott. Vele megyek haza a suliból és mindennap vesz nekem péksütit vagy valami édességet. Meg megkérdezi mi volt velem a suliban kaptam e jegyeket. Itthon meg amikor hétvégén nem megy sehova akkor bejön hozzám a szobába,hogy játszunk. Van egy távirányítós terepjáróm amivel mostanában sokat játszom meg tvzni gépezni szoktam és a bátyám is jönni szokott velem. Nemtom miért mert régen csak bántott engem vagy verekedtünk itthon. Sokszor sírtam miatta a suliban. Vagy tönkre tette a cuccaimat meg mindent rám fogott. A szüleink is neki hittek,de most már nincs köztünk veszekedés. Miért változott meg a tesóm? Nagyon kedves velem és mintha szeretne engem. Már három napja beteg vagyok és suli után bejön a szobámba dumálni meg hoz nekem valamit. Már hogy hogy nem bánt engem? Mert amúgy szerintem csak ebben változott másban nem. Ugyan olyan rossz másokkal. Sokat van a haverjaival meg már lányokkal találkozik,de ennyi kb.
2018. márc. 9. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Véletlen nem.írtad le, hogy mikor tőle kérdezted, mit mondott. Az segítene kielemezni a történteket.

Mindenesetre örülj neki! :)))

2018. márc. 9. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket úgy írod, mintha hiányozna a szivatás :)

Most már érettebb lett, ezért nem csinálja

2018. márc. 9. 09:29
 3/12 Skaiiripa ***** válasza:
91%

Lehet csak simán leszokott erről, vagy történt/hallott olyan dolgot ami kicsit észhez terítette, hogy lehetne veled kedvesebb. (pl az ismerősei közül valaki elvesztette egy családtagját, s rájött h néha jófejnek is kéne lenni)

Az én tesóm is ilyen volt régen, pont ugyanígy ő a fiú, én a lány, és ahogy idősödött már egyre kevesebbet veszekedtünk. Egyébként tőle is megkérdezheted :)

2018. márc. 9. 09:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok. Már kérdeztem tőle,hogy miért kedves velem? Azt mondta ő mindig kedves szokott lenni velem. Amikor meg meséltem neki,hogy de sokat bántott engem akkor csak nevetett azokon,de nem mondott rá semmit. Nem szoktunk érzelmeskedni vagy annyira komolyan beszélgetni. Tudunk komolyan dumálni,de nem kettőnkről. Nem hiányzik,hogy szívasson csak nem értem miért változott meg. Sokszor azthittem,hogy utál engem. Itthon is bántani szokott és nem játékból verekedtünk.
2018. márc. 9. 09:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja de lehet igazatok van és csak éretebb lett. Másban nem látok változást csak velem lett kedvesebb. De anya meg apa mintha sokkal többet veszekedne vele mint régen. A bátyám már régebben is rossz volt és szemtelen. Mindenkinek beszólt vagy apával voltak bajok. Ezt azt én is hallottam hogy kapott igazgatóit a suliban az év nyitón például ivott alkoholt a haverjaival és első nap megkapták a szaktanárit. Meg egy időben folyton későn ért haza és apáék este zárják a bejárati ajtót ő meg dörömbölt mindig.
2018. márc. 9. 09:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt némileg. Ennyi.
2018. márc. 9. 10:45
 7/12 Skaiiripa ***** válasza:
Bocsi kérdező, kicsit félreértettem, pedig valóban nem írtad, hogy lány lennél. :D
2018. márc. 9. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
TROLL
2018. márc. 9. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Az történt, hogy jó testvér vált belőle:D

Ha megtudsz neki bocsátani a múlttal kapcsolatban, akkor nagyon jó kis kapcsolat alakulhat ki köztetek...ne vess gátat neki.

Bárcsak én is tapasztalhattam volna ilyet gyerekkorunkban, de sajnos mi rossz testvérek maradtunk.

2018. márc. 9. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Megkomolyodott. Anno mi öcsémmel folyamatosan vertük és szívattuk egymást, kb 15 éves koromig. Aztán én is komolyodtam agyilag és ő is. Veszekedni sem veszekedtünk azóta. Sőt! Én már 29 éves vagyok, ő 28. Bármikor bármiben számíthatunk egymásra és ez a normális. :)
2018. márc. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!