Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Többet értem el az életben,...

Többet értem el az életben, mint a két bátyám és a szüleim, akkor miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés

Nehéz családban nőttünk fel, Alkoholista Anya, irigy apa...

A családban mindig is én voltam a legkisebb, a hülye, a f**s akit jól elvernek még a sarki c*gány*k is. Apám sose nézet ki belőlem semmit.

Mikor elvégeztem az utált! Szakmám amit apám kényszerített rám.

Másnap hajnalban köszönés nélkül vonatra száltam, és pár évig a szakmámból éltem közben levelezőn leéretségiztem és egyetemre mentem, majd megismertem a barátnőm és elvégeztem az egyetemet

, és mára többet keresek mint az összes család együttvéve.

Mégse vagyok 100%-ig boldog. Mikor előkerült a barátnőm szülei előtt "és a szüleid" téma akkor arról inkább nem beszélek, utálom őket már vagy 10éve képtelen vagyok haza utazni...

2015. dec. 1. 10:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Még mindig haragszol rájuk, talán sajnálod őket.

Ne rágódj a múlton. Inkább örülj annak, hogy ilyen szerencsésen alakultak a dolgok, hogy tudtál tanulni és jó munkád lesz.

Ha a haragra fordítod az energiáidat, akkor nem fogod tudni élvezni az életedet.

Nem kell szeretni őket, nem kell elfelejteni, hogy mi volt, de túl kell lépni rajta.

2015. dec. 1. 10:09
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
* jó munkád lett
2015. dec. 1. 10:09
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

Én sikeresebb vagyok szakmai tekintetben mint a testvéreim, de nem ettől vagyok boldog...

sőt amikor 3 szakmám volt, állandó állásom....akkor nem voltam boldog...

a boldogság nem feltétlen a munka, a pénz, a siker...a boldogság a boldogság!

szerintem téged te magad választod el a boldogságtól...a családod miatt, a sérelmeid miatt...

utazz haza, beszélj velük, hátha változnak a dolgok...

de neked kellene érezned, hogy mi választ el a boldogságtól...

22F

2015. dec. 1. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem vagy boldog, mert pocsék volt a családi háttered, így számodra a gyerekkor rémálom volt. Ezt nem lehet soha pótolni pénzzel, az emlékek mindig kísérteni fognak. Ez akkor jön elő hatványozottan, amikor egy olyan családmodellt látsz pl párod részéről, akik szeretetben éltek, boldog gyerekkoruk volt és kiegyensúlyozott felnőttek lettek. Sajnos a családot nem mi választjuk.
2015. dec. 1. 10:15
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

" az emlékek mindig kísérteni fognak" Igen, ez jut eszembe a főnöknőmről is az Erdei Mariról. Nem az jut eszembe, hogy milyen jó áramköröket gyártanak ott, hanem, hogy visszaélt a szeretetemmel, bizalmammal, meglopott, elárult, és az adott szavát nem tudta megtartani, csak két napig, mert nekije fontosabb volt a pénz. Ez 2 éve volt, de még nem tudtam kiheverni. Kár, pedig szeretem azt a kis hülyét. Lehet kapni olyan pofonokat ingyen, váratlanul, amiket nem könnyű kiheverni.

De ha ez neked 10 éve tart, akkor még van 8 évem.

2015. dec. 1. 10:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Én már túl vagyok rajtuk, nem érzek irántuk semmit.
2015. dec. 1. 10:40
 7/19 anonim ***** válasza:
A magad boldogsáságt csak te tertheted meg.
2015. dec. 1. 10:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor előkerült a barátnőm szülei előtt "és a szüleid" téma akkor arról inkább nem beszélek, utálom őket már vagy 10éve képtelen vagyok haza utazni"

"Én már túl vagyok rajtuk, nem érzek irántuk semmit."

te magad hazudtoltad meg ezt...szóval jobb szembe nézned ezzel...hidd el jobb lesz...

22F

2015. dec. 1. 10:41
 9/19 Kései Sirató ***** válasza:
El kell döntened, hogy akarsz e velük találkozni és könnyíteni a lelkeden, vagy el akarod őket felejteni, mert utálod őket.
2015. dec. 1. 10:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
én is túl vagyok az apámon, másoknak ezt mondom de valójában még tiszta szívből gyűlölöm, próbáltam túl lenni rajta,de olyan mély sebeket okozott, hogy nem megy, legalábbis egyedül nem megy.
2015. dec. 1. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!