Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Többet értem el az életben,...

Többet értem el az életben, mint a két bátyám és a szüleim, akkor miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés

Nehéz családban nőttünk fel, Alkoholista Anya, irigy apa...

A családban mindig is én voltam a legkisebb, a hülye, a f**s akit jól elvernek még a sarki c*gány*k is. Apám sose nézet ki belőlem semmit.

Mikor elvégeztem az utált! Szakmám amit apám kényszerített rám.

Másnap hajnalban köszönés nélkül vonatra száltam, és pár évig a szakmámból éltem közben levelezőn leéretségiztem és egyetemre mentem, majd megismertem a barátnőm és elvégeztem az egyetemet

, és mára többet keresek mint az összes család együttvéve.

Mégse vagyok 100%-ig boldog. Mikor előkerült a barátnőm szülei előtt "és a szüleid" téma akkor arról inkább nem beszélek, utálom őket már vagy 10éve képtelen vagyok haza utazni...

2015. dec. 1. 10:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj egy szakemberrel (nem, nem vagy bolond, de segítene feldolgozni). Szerintem a szüleid elismerése hiányzik.
2015. dec. 1. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Pont most akartam ezt írni.
2015. dec. 1. 11:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Mármint nem a szakembert, hanem hogy elmismerésre vágysz.Ezért is vagy itt. Egyébként szerintem le a kalappal. Ennyit összehozni. Bisztos büszkék lennének rád, mert azért az ő májuk is hízna ha látják mit értél el.Ez ilyen rajongó effektus:D. Így szokott ez lenni. Tegyél egy próbát.Elmész, ha szar, eljössz. Ennyi. De ne hagyd magad lehúzni:D.
2015. dec. 1. 11:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanúgy voltam, mint te. Nem néznek semmibe, nem támogattak jószóval sem, most pedig pénzt kérnének mindig, de én vagyok a szemét kapzsi hogy nem adok. Nem értik meg, hogy azért van pénzem, mert az átlagnál többet dolgozom, dolgoztam évtizedeken át.

Olvasd el ezt a könyvet: Judith Herman: Trauma és gyógyulás, netről is letölthető.

2015. dec. 1. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nem éreznél semmit, akkor már nem rágódnál rajta.
2015. dec. 1. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Először is, olyan nincs, hogy 100% boldogság, mert az a nihil. Egyszerűen arról van szó, hogy feszültség van benned, mert még mindig azt hiszed, hogy a "család" valamiféle szentséget jelent. Pedig nem, csupán egy biológiai származási vonal egyik csomópontja. Nem tudod, hogy mit kezdj azzal, hogy olyan génkombinációk jöttek létre benned, amelyek tehetséget, kitartást, szorgalmat, változtatásra való képességet adnak neked. Nem tartozol a családod irányában semmivel, ne is hasonlítsd magad össze velük. Ilyen az öröklődés, amikor a véletlenszerű kombinációk következtében az elődökre nem is hasonlító új, különlegesebb egyed születik. A dolog érzelmi oldala persze érthető, hiszen feltehetően nem kaptad meg azt a meleg, szerető családi gondoskodást és szeretetet ami egy "normális" ember felnövekedéshez elengedhetetlen. Próbáld majd saját családodban ezt biztosítani, mert neked majd a saját gyerekeiddel szemben lesznek kötelességeid.
2015. dec. 1. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
te leszel, aki mindenkit eltart...
2015. dec. 1. 12:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Próbálj megbocsátani a szüleidnek, nem élhetsz velük örök haragban. Mi lenne, ha te kezdeményeznéd a békülést, ezen nem gondolkodtál?
2015. dec. 1. 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
írtad, hogy vmi istentelen jó nőt baszol épp. Ez is jó, csak ne szórd rá a pénzed.
2015. dec. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!