Hol tudom feljelenteni a bátyám a szüleim tudta nélkül?
Mindennaposak a veszekedések,verekedések nálunk. Ma is elharapózott az vitánk,és ordítva üvöltötte nekem,hogy "Megöllek te büdös k-* rva" ezt felvettem hangfelvételre illetve lefotóztam,a lábamat és a kézfejemet,ahol a rugástól teljesen piros és véresre ki van karmolva.
Hol tudom emiatt feljelenteni? Ez kellő bizonyíték? Nem fognak emiatt elzavarni? :(
Már, hogy a p*csába ne intézhetne. Mit gondolsz, ha apád elver otthon úgy, hogy másnap rád se ismernek az iskolába, akkor nem intézheti el az ügyet? Kimegy a gyámügy és bilincsbe viszik el az apád.
Az igazgató elküldött? Gratulálok neki. Keresd fel a gyámügyet és mutasd meg nekik a videót, mondj el mindent és mond meg nekik, hogy az igazgató elküldött, biztosan meg fogják dicsérni.
Ne a rendőrségre menj, hanem a gyermekvédelemhez, majd ők kivizsgálják ne aggódj, ezért vannak.
Gondolom a szülők védik a fiukat. Sajnos sok helyen van ilyen, hogy az egyik gyerek (legtöbb esetben fiú) maga az isten a szülő szemében, még a másikat szarba se nézi. Ilyenkor, ha a bántalmazott másik gyerek védeni szeretné magát, még őt fenyegtik meg a szülők, meg tagadják ki a családból, mert ártani akart az ő szemük fényének.
(Pároméknál a mostohatesó volt a világmindenség. Folyamatosan szekálta, bántotta páromat, aki 10 évvel fiatalabb volt nála. Egyszer, évek múlva meg betelt a pohár, mikor kutyát uszított rá és ezen röhögött a család és visszaütött. Gyakorlatilag a haverjánál kellett aludnia, mert elzavarták otthonról, amiért meg merte védeni magát.)
Azt sajnos nem tudom, hogy mennyire veszik komolyan az ilyen ügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!