Ti felkérnétek a testvéreteket koszorúslánynak?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet?2017. dec. 29. 11:14
11/16 anonim válasza:
A nagyis válaszhoz hozzáfűzve:
A hagyomány szerint hajadon, azaz nem férjezett lányok a koszorús- avagy nyoszolyólányok.
Természetesen manapság már senki nem nézi, szóval valóban lehet a nagyid is, meg lényegében bárki, de ha tartani akarod magad a szokásokhoz, akkor ne a férjezett nővéred válaszd. :)
Ettől függetlenül egyébként simán lehet tesó, sőt, ez az egyik leggyakoribb a barátnők mellett.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, Én 4 koszorúslányról tudtam, a kishúgomról viszont nem. Illetve a feleségem megkérdezte tőlem még jóval az esküvőnk előtt, hogy mit szólnék hozzá, ha Ő lenne az egyik koszorúslányunk, Én meg azt mondtam, hogy miért ne, de azthittem, hogy csak hülyéskedett. Na persze. Ő is kísért be az oltárhoz amúgy. :)
26/F
13/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Bárki lehet, de jobb, ha még nincs férjnél. Így ő is beállhat a csokordobásnál. :)
14/16 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Miért ne lehetne? Sőt elsősorban pimt hogy a memyasszomy és a vőlegény testvére szokott lenni.
15/16 anonim válasza:
Koszorús fiúk is vannak, na jó, nem ez a nevük. Én voltam koszorús lány 10 évesen és 20on évesen is. És jött velem a menyasszony egyik fiú rokona. Úgyhogy, kerítsetek partnert a lányoknak!
16/16 anonim válasza:
Nekem az öcsém barátnője volt, mivel nincs lány testvérem, férjemnek meg egyáltalán nincs testvére. Lett volna a rokonságban egy 10 éves lány akire gondoltunk hogy legyen ő a koszorús lány, de nem tudtak eljönni az esküvőre mert külföldi nyaralásra fizettek be fél évvel korábban, mi meg 3,5 hónappal az esküvőnk előtt jelentettük be hogy mikor lesz az, mert mindenképp abba az évbe akartuk lehetőleg még enyhe meleg időben, és csak nyáron volt 2 szabad hely vagy amikor eldöntöttük hogy házasodni akarunk akkor volt szűk 1 hónapunk erre de akkor az étteremben a helybérlés nem jött össze így ezért alakult így a dolog, és mivel valóban gyorsan kellett viszonylag lebonyolítani ezeket, így mivel más nem volt a rokonságban, és azért szerettem volna ah egy rokon még ha jelenleg nem is hivatalosan az, de mégis csak egy sógornő jelölt volt a legjobb választás. Barátnőim közül is megkérhettem volna az egyiket, de nem akartam sértődést, mert több barátnőm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!