Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretitek a testvéreteket?

Szeretitek a testvéreteket?

Figyelt kérdés

Ha igen,miért?

Ha nem,miért?

2016. dec. 25. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindhármat. Nem tudom megindokolni miért. Olyan magától értetődő. Van persze, mikor haragszom vagy a hátam közepére nem kívánom őket, de amúgy belehalnék, ha elveszteném őket és bármelyikőjükért a tűzeb ugranék.
2016. dec. 25. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz volt bevallani saját magamnak, de sajnos nem bírom elviselni, nem szeretem. Ehhez idő kellett, régebben én is tűzbe mentem volna érte.

Pár ok

-26 éves, de olyan, mint egy elkényeztetett kölyök

-hatalmas arca van, lenéz engem is

-a szüleimet csak kihasználja

-nincsen benne megbánás, durván megkárosította több barátját, a szüleimet, és semmi megbánást nem mutatott

-empátia hiánya, bár anyám szerint szereti az állatokat, de egyszer nem láttam, hogy gondoskodott volna a saját kutyájáról, magamhoz kellett venni szegényt

-igényt tart egy bizonyos életszínvonalra, még akkor is, ha ennek a szüleim látják a kárát

-simán eltulajdonította a dolgainkat, és eladta

-szemrebbenés nélkül okoz kárt mások tulajdonában és nem érti mi a baj, pl. szétvagdosta az egyik kabátomat, mert valamihez kellett neki, bocsánatot nem kért

Hát sajnos ez van. :(

Próbáltam én mindent, de a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy idegenek leszünk egymásnak életünk végéig.

2016. dec. 25. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat az OFF-ért Kérdező!

Kedves 2-es, a testvéred tipikus szociopata.

Ismertem ilyet.

Keress rá a Google-ban!

2016. dec. 25. 14:23
 4/8 anonim válasza:
100%
Igen! 2 bátyám, és 1 nővérem van, mind a négyen teljesen mások vagyunk, de mindig számíthatunk egymásra.
2016. dec. 25. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Igen, tudom, egy idő után én is elkezdtem keresgélni a témában, mert nagyon félelmetes volt az érzéketlensége bizonyos dolgokra. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem érintkezem/beszélek vele, csak nagyon felületesen.

Köszi amúgy a tanácsot. :)

2016. dec. 25. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a testvéremet, közösen tanulunk, azonosak a hobbijaink, jó a humora, belevaló, nem fél belevágni az élete megváltoztatásába, nem fél a rázós helyzetektől, egy bátor, izgalmas személyiség, és nagyon kedves - de csak hozzám. Többször megkérdezték már tőlünk, hogy ikrek vagyunk-e :-)
2016. dec. 25. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Az egyik bátyám utál(t?) engem. Amióta egyikünk sem él a szülői házban, tehát nem élünk együtt, szinte szeretetteljes a viszonyunk. Még beszélgetünk is, mint a normális emberek.
2016. dec. 26. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is eljutottam arra szintre, hogy a válaszom egy hatalmas NEM, sőt utálom is, mert egyfolytában áskálódik ellenem, írigyli az életem és azt hogy van egy szép kislányom!
2016. dec. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!