Nagyon nehéz volt bevallani saját magamnak, de sajnos nem bírom elviselni, nem szeretem. Ehhez idő kellett, régebben én is tűzbe mentem volna érte.
Pár ok
-26 éves, de olyan, mint egy elkényeztetett kölyök
-hatalmas arca van, lenéz engem is
-a szüleimet csak kihasználja
-nincsen benne megbánás, durván megkárosította több barátját, a szüleimet, és semmi megbánást nem mutatott
-empátia hiánya, bár anyám szerint szereti az állatokat, de egyszer nem láttam, hogy gondoskodott volna a saját kutyájáról, magamhoz kellett venni szegényt
-igényt tart egy bizonyos életszínvonalra, még akkor is, ha ennek a szüleim látják a kárát
-simán eltulajdonította a dolgainkat, és eladta
-szemrebbenés nélkül okoz kárt mások tulajdonában és nem érti mi a baj, pl. szétvagdosta az egyik kabátomat, mert valamihez kellett neki, bocsánatot nem kért
Hát sajnos ez van. :(
Próbáltam én mindent, de a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy idegenek leszünk egymásnak életünk végéig.
Bocsánat az OFF-ért Kérdező!
Kedves 2-es, a testvéred tipikus szociopata.
Ismertem ilyet.
Keress rá a Google-ban!
# 3
Igen, tudom, egy idő után én is elkezdtem keresgélni a témában, mert nagyon félelmetes volt az érzéketlensége bizonyos dolgokra. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem érintkezem/beszélek vele, csak nagyon felületesen.
Köszi amúgy a tanácsot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!