Akik 3-an,4-en vannak testverek, szeretitek, hogy ennyien vagytok? Jo nagycsaladban elni?
Nekem igen, főleg a nagy családi összeröffenéseket élvezem (már felnőttek vagyunk.):-)
Az is jó, hogy tudunk számítani egymásra, ha bárkinél gáz van.
van amit szeretek benne, van amit nem.
régen amikor kicsik voltunk folyton verekedtünk egymással, aztán mivel én vagyok a legkisebb mindig alulmaradtam.
Most meg hálistennek bármi kínom bajom megoszthatom velük és ők is velem.
Nekem jo igy. 3an vagyunk testvérek.
En vagyok a legkisebb es sosem volt semmi problema koztem es a tesoim kozt.
3 gyerekem van, magam is két tesóval nőttem fel. Az enyémek szeretik, hogy nagy a família, azt is élvezik, ha mi a szűk családdal mind együtt vagyunk. Azt látom, hogy amikor hetekig nem találkoznak (nagyobbacskák már), akkor hiányolják a tesókat. Vannak persze súrlódások (hol nincsenek:-)), de sokszor szerveznek közös programokat szülők nélkül is, aztán hallgatom az élménybeszámolót.:-) Anyagi problémáink nincsenek, nem élünk luxusban, de normálisak a körülményeink, jut továbbtanulásra, utazásra is, ebben nem szenvedtek hátrányt a tesók miatt.
Azt gondolom, leginkább a szülőkön múlik, bejön-e a gyereknek a nagycsaládos lét, introvertált gyereket meg még akár a szülei jelenléte is zavarhat.
Remélem, segítettem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!