Akik 3-an,4-en vannak testverek, szeretitek, hogy ennyien vagytok? Jo nagycsaladban elni?
Én ugyan már családanya vagyok,férjezett,2 gyerekkel,de nem vállalnék többet,és ennek oka is van. Ugyanis mi öten voltunk testvérek,és nagyon nem szerettem. Igen persze,nekem is vannak emlékeim a jó pillanatokról,de nagyrészt csak veszekedés ugrik be.
Én pont az egyik középső vagyok,2 bátyam van,1 öcsém,és 1 húgom.
Mondjuk a húgom csak a véletlen műve,de sanszos,hogy a 2 bátyámmal ránk marad a nevelése. Vagyis inkább rám,mert a 2 bátyám külföldre mentek ki dolgozni együtt jó pár éve,és mindketten kint alapítottak családot külföldi feleségeikkel. Ők mondhatni eléggé elszeparálódtak tőlünk,ritkán látjuk egymást. Öcsém még egyetemista,de a bulizáson,csajok hajtásán kívül nem sok minden érdekli. Kishúgom meg csak 10 éves,anyukám már lassan 50,apukám 56.. Nincs elég türelmük hozzá már,hiszen becsúszott gyerek volt.
Ez viszont csak a mi történetünk,lehet,hogy másnak jobban bejön ez a nagycsaládos élet:)
Szia ! Nekünk van egy 2 éves fiúnk, most ha akarnánk se tudnánk vállalni még egyet ,mert én vagyok vele itthon gyeden több mint egy éve, anyukának dolgozni kell saját vállalkozásban, de nem is akarunk egyenlőre tesót ! Én mint apuka az anyagi részéről is közelítem, (teszem hozzá nem akarunk most tesót) mert így se élünk fényesen, na most 1 gyereket el tudunk talán vinni síelni vagy tudunk neki kafa pedálos autót venni, 2 vagy 3 gyereknek már nem biztos hogy meg tudod adni.
De teszem hozzá azt is hogy ha valaki akar tesót akkor nem számít a pénz, vagy szerintem ne számítson, ha valaki teljes szívéből szeretne még gyereket a meglévő mellé akkor HAJRÁ ! Ne érdekelje más véleménye !
Osztom a 17-es véleményét, és nagycsaládot csak párosan !
Ahol páratlan a gyereklétszám, egy mindig "kiverős."
Jó, ha nem nélkülöztök, és tényleg tudtok elég időt fordítani a gyerekekre (nem dolgozik mindkét szülő éjjel-nappal).
De komolyan ezek alapján a vélemények alapján akarod megtervezni a családodat? Fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!