Mit tennél ha a testvéred öngyilkos akart volna lenni és ezt elmesélné?
Lehet, félreértetem a kérdést.
Ez a történet arról szól, hogy régen voltak ilyen gondolatai és mostmár nincsenek, vagy azt, hogy régen is voltak ilyen gondolatai és most elő jönnek?
Nekem úgy jött le a történet, hogy az utóbbiról van szó.
Tévednék?
Akkor félre értettem.
Így más a helyzet, nem áll fenn a veszélye, csak be tud számolni arról, hogy milyen volt és tud róla beszélni. Akkor ez egy nagy nyitás a kapcsolatotokban, hogy ilyen intim dolgot elmesél. Ha mostanában lettek volna ilyen gondolatai, tettei, akkor kezelném úgy, hogy segítséget kérek, de így más. Ez egy bizalmas kapcsolat kialakításának kezdete.
A tesód kérte, hogy ne mondd el senkinek? Te szeretnél erről beszélni mással is? Ha a tesódnak mondtad, hogy szeretnél erről beszélni mással is, de anélkül nem akartál, hogy ő ne bólintott volna rá, mert ez mégis egy komoly magánügy és nem akarod eljátszani a bizalmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!