Hogyan fogadnád ha a testvéred összejönne egy öregasszonnyal?
A tesóm az a kimondott nőfaló volt, folyton utazgatott, csinosabbnál csinosabb lányokkal ismerkedett.Hétvégén családi összejövetel volt... megjelent a tesóm is egy nála 20 évvel (tesóm 28) idősebb nővel. Még anyánknál id idősebb
Elméletileg fél éve vannak együtt, a nőnek van 3 gyereke(18,14,10 évedek)most tesómnál laknak. Mocsok furcsa. Tesóm mint pótpapa, soha nem akart gyereket, mostmeg :o
Tudom az ő döntése meg felnőtt ember stb. Fiatal férfiak mi a vonzó egy majdnem 50 éves nőben (nem az a szuperbonbázo 50-es akiről nem mondanád meg, hogy 50, róla megmondanál többet is)??
Ez kizárólag az ö magánügye, neked nem kell sehogy fogadni vagy bármit is hozzászólni.
Az meg, hogy te nem tudod, mit lát benne - megint olyasmi, ami lényegtelen, a fontos az, hogy a testvérednek valamiért megfelel a nö.
Szerintem jobban tennéd, ha a saját életeddel meg kapcsoaltoddal foglalkoznál és békén hagynád öket!
Nyilván valami olyat tud a muff, ami a tesódnak bejön. Például van pénze, szép lakása, kocsija, kiszolgálja a tesódat, esetleg úgy fújja a bőrtrombitát, mint a torkos borz.
Esetleg még az is lehet, hogy - horribile dictu! - szeretik egymást...
Gondolom szereti, de ahogy én kivettem a szavaikból tesóm tartja el őket, már tesómhoz is költöztek.
Csak elképzeltem, hogy 20 év múlva a nő 70 lesz tesóm meg annyi mint most a nő, még utazgatna, jönne-menne erre lesz egy 70 éves mamája :O
Hány olyan kapcsolatot ismersz, ami eltartott húsz évig?????
Mert ha nem sokat, akkor nem érdemes azon törni a fejed, hogy mi lesz belölük 20 év múlva. (mellesleg akkor sem tartozik rád!)
Btw édesanyádat is leöregasszonyozod 50 évesen?
Amúgy meg nyugi, ahogy írták tart pár évig.
Tesómat is sajnos egy nála öregebb, dagadt, tényleg kib. ocsmány és jó ostoba nő csábította el.
Szegény testvérem még tapasztalatlan volt a nőkkel, ez a tehén meg észrevette, egyből behálozta és gyorsan vemhesre rakatta magát vele, aztán esküvő, és kitolta a porontyot. Azóta a testvérem hülyére dolgozza magát szépen kötelességtudóan, a pcsa meg költi a pénzt idióta elmebeteg módon. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!