Ti hogy reagálnátok, ha a testvéretek összejönne a volt barátotokkal/barátnőtökkel?
Az én férjem a tesómba volt évekig szerelmes.
Nem volt köztük semmi, mert a tesóm akkor nem akart kapcsolatot.
Aztán mivel egy baráti társaság voltunk sokat beszélgettünk és összemelegedtünk.
Mostmár 9 éves házasok vagyunk 2 gyerekkel.
Tudom nem teljesen az a helyzet, amire te gondoltál, csak gondoltam megírom, ez is hasonló.
De köztünk ez soha fel sem jött témában, sem a férjemmel, sem a tesómmal. Nagyon jó a kapcsolat a családon belül mindenkinek mindenkivel.
Amúgy ha volt barátnője lett volna a tesóm úgy már biztosan gázosabb lenne a helyzet. Helyzet függő, hogy mennyire gáz a dolog, de biztosan kellemetlen.
Én nagyon haragudnék a tesómra. Annyi pasi van rajta kívül , miért pont az exemmel jönne össze?
Nagyon kellemetlenül is érintene,hogyha újra itt lenne a házunkban az exem, családi ebédeken stb..Csak ezúttal a tesómmal lenne..Bizarr.
én sose jönnék össze olyannal, akinek lett volna a köze a tesómhoz.úgyhogy elvárom,hogy kölcsönös legyen.
amúgy nyilván ha 1-2 hónapos kapcsolat volt az exszel és nem is volt komoly, szóval nem szerettem, akkor annyira nem zavarna, de ha ha sokáig lettünk volna együtt és komolyan szerettem volna,akkor nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!