Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Ti hogy reagálnátok, ha a testvéretek összejönne a volt barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Akinek nincs testvére/nem azonos nemű: Tegyük fel, hogy van/veled azonos nemű (mindegy, hogy idősebb vagy fiatalabb).
2016. júl. 20. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Az én férjem a tesómba volt évekig szerelmes.

Nem volt köztük semmi, mert a tesóm akkor nem akart kapcsolatot.

Aztán mivel egy baráti társaság voltunk sokat beszélgettünk és összemelegedtünk.

Mostmár 9 éves házasok vagyunk 2 gyerekkel.

Tudom nem teljesen az a helyzet, amire te gondoltál, csak gondoltam megírom, ez is hasonló.

De köztünk ez soha fel sem jött témában, sem a férjemmel, sem a tesómmal. Nagyon jó a kapcsolat a családon belül mindenkinek mindenkivel.

Amúgy ha volt barátnője lett volna a tesóm úgy már biztosan gázosabb lenne a helyzet. Helyzet függő, hogy mennyire gáz a dolog, de biztosan kellemetlen.

2016. júl. 20. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem alszenteskedek, rettenetesen kiakadnek mindkettojukre es ez valoszinuleg meg sok emberre igaz. Hogy utana mit csinalnek, azt nem tudom, nem mindegy, hogy mondjuk csak az en bosszantasomra jottek-e ossze, netan azert, mert az ex a tesomat felhasznalva akar engem visszakapni, vagy tenyleg szeretik egymast. Utobbi esetben termeszetesen elobb-utobb "megbekelnek".
2016. júl. 20. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a hátam mögött csinálnák, akkor valószínűleg nem nagyon törődnék a dologgal, de ha eltitkolnák, akkor örökre meggyűlölném őket, főleg a tesómat. Az exemtől nem várnék őszinteséget, de a testvéremtől ez lenne a minimum. Persze ezt arra az esetre értem, ha jó viszonyba vagyunk/tartjuk a kapcsolatot. Ha nem, akkor leszarnám, mit tesz az exem meg a tesóm.
2016. júl. 20. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én nagyon haragudnék a tesómra. Annyi pasi van rajta kívül , miért pont az exemmel jönne össze?

Nagyon kellemetlenül is érintene,hogyha újra itt lenne a házunkban az exem, családi ebédeken stb..Csak ezúttal a tesómmal lenne..Bizarr.

én sose jönnék össze olyannal, akinek lett volna a köze a tesómhoz.úgyhogy elvárom,hogy kölcsönös legyen.

amúgy nyilván ha 1-2 hónapos kapcsolat volt az exszel és nem is volt komoly, szóval nem szerettem, akkor annyira nem zavarna, de ha ha sokáig lettünk volna együtt és komolyan szerettem volna,akkor nagyon is.

2016. júl. 21. 07:22
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gáz az ilyen szitu. Semmi jó nem származik belőle.
2016. júl. 21. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmaradna a pizzám felé, mindig megkérdeznèm, hogy kèri e a maradékot.
2016. júl. 22. 04:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyik szomszédunknál volt hasonló szitu. A szomszéd idősebbik lánya összejött a fiatalabbik exével. Ráadásul nem mondta meg a tesójának, aki teljesen véletlenül szembesült a dologgal. Nagyon megharagudott a nővérére, annyira, hogy már férje van és két gyereke, de egyetlen családi eseményen sem jelennek meg mindketten. A nővér közben férjhez ment a hugi exéhez, de a húga nem vett részt az esküvőn. Már gyereke van a nővérnek is, de a szülők és a testvérek azóta sem tudták kibékíteni a hugit.
2016. nov. 20. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan! Családban marad!
2016. nov. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!