Ti mit tennetek a helyzetemben?
Figyelt kérdés
A noverem 25 eves, igazabol csak anyai agon vagyunk testverek, az apank nem ugyanaz az ember. O dolgozik, viszonylag jol is keres, de hulyesegekre kolti, semmi felretett penze nincs es itthon lakik. Neki semmi se szamit, csak a kulso, meg hogy aki nem szep, az egy szerencsetlen balf.sz. Nagyon primitiven es butan viselkedik, foleg velem. En probalom vinni valamire es tanulok, mar van sok megtakaritott penzem, pedig nem dolgozom (meg tanulok), megis szerinte en vagyok az agyhalott, ha hozzaszolok mar valami lealacsonyito karomkodast bufog vissza2017. nov. 11. 10:39
1/6 anonim válasza:
Konkrétan mi a kérdésed, mert az nem derült ki
3/6 atti0012 válasza:
Én tartanék neki egy jó kis agymosást hogy merre hány méter!
5/6 anonim válasza:
nem a te dolgod. neked lesz a jövőben alapod, neki nem... majd a hitel segít, ha kell. ne foglalkozz vele, mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja. ha az ő értelmi szintje itt van, akkor nincs mit tenni. majd beérik a feje lágya egyszercsak.
6/6 anonim válasza:
Nekem is van hasonló ismerősöm de nem lehet velük mit csinálni. Bocs hogy ezt írom de a nővéred egy primitív rrr*ibanc, valószínű egész életében elbassza majd a pénzét, vénlányként meg majd esetleg nálad kopogtat hogy segíts neki. Én az ilyen embereket életképtelennek tartom, mert oké hogy "egyyszer élünk, meg élj a mának" de értelmes ember gondol a jövőjére. Ne szólj hozzá, nem vagytok egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!