Ti mit tennétek a helyzetemben?
Figyelt kérdés
Előzménye itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Én nem tudom feldolgozni, teljesen kirekeszt a családom, nekem annyira fáj. Idővel majd talán fel tudom dolgozni. Annyira hihetetlen és egyben szánalmas is, hogy egy ilyen eset miatt már lassan kettő hónapja nem beszél velem és ellenem fordít mindenkit ellenem.
2013. szept. 29. 18:29
1/10 anonim válasza:
És elárulod, hogy a linken található 28 oldalnyi kérdésből mégis melyikre gondolsz?
2/10 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
BOCSI!!!!!!!!!!
2013. szept. 29. 18:34
3/10 anonim válasza:
Elolvastam az előző kérdésedet is. Gondolom a húgodnak sem volt élmény utazni egy állattal ami büdös, nyálazdik, és szőrős..
De végül is mi a bajod?? Írtad hogy utálod.. Mostantól legalább nem lesz több vita a kutyád miatt..
4/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat, hogy utálom a tesómat a tesóm utálja max az én kutyámat, ami nem büdös és nem nyáladzik. Neki is van kutyája, azt szereti és minden más kutyát is.
2013. szept. 29. 18:41
5/10 A kérdező kommentje:
Mi a bajom? Hogy hiányzik és nagyon fáj, amit művelt velem. Már lassan 2 hónapja és ha rá gondolok sírni tudnék. És a szomorú, hogy a szüleim is mellette állnak és szerintük ez nem egy kis semmiség és az egészben még én vagyok a rossz. 30 éves vagyok nekem már van "másik" családom.
2013. szept. 29. 18:42
6/10 anonim válasza:
30 évesen ilyen baromsággal foglalkozol? Azt hittem kb. 14-15 éves vagy.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az! Ugye mennyire szánalmas, a tesóm pedig 20!!!
2013. szept. 29. 18:55
8/10 anonim válasza:
Te vagy a szánalmas, nem a tesód! Van már saját családod, foglalkozz velük, ne a testvéreddel!
9/10 A kérdező kommentje:
Meglehet, hogy én is az vagyok, de hiányzik és nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen érthetetlen dolog miatt nem áll velem szóba és így bánik velem a családom!!!
2013. szept. 29. 19:02
10/10 kelta válasza:
Szia. Nézd ellened nem tudja fordítani mert ha tesód igazán ismer akkor tudja milyen vagy. Annyit tudsz tenni hogy felhívod és csak te leszel ott amikor beszéltek senki más. Nem szánalmas mert a családod bár tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. Sajnos ilyen világot élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!