Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kiderült, hogy bátyám fia...

Kiderült, hogy bátyám fia mégsem az övé. Ti megszakítanátok a kapcsolatot a kisfiúval (és az anyukájával)?

Figyelt kérdés

Bátyámékkal nagyon szoros volt a kapcsolatunk, sokat összejártunk, kisegítettük egymást ovis-sulis szünetekben, a gyerekek délutáni logisztikájában stb. A gyerekek is nagyon szeretik egymást; az ő fiuk 8 éves, nekünk 9 éves vegyespáros ikreink és egy 6 éves lányunk van. Ők most nem értik, hogy miért nem találkozunk velük már hetek óta. A sógornőmet le tudnám hányni, de a gyerekeket nagyon sajnálom.

Ti mit tennétek?

ui: orvosi vizsgálatkor derült ki hogy nem stimmel a vércsoport, ezért csináltatott vizsgálatot a bátyám.

2017. szept. 9. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem partolja a not, csak a tortenetben inkabb a gyerek (lesz) a sertett fel, aki elvesziti az apjat az anyja miatt. Es igenis a batyad az apja. Megkefelni nem nehez valakit. A batyadat apjakent szereti a gyerek, amolyan sorstarsak a gyerek es a batyad, hisz mindkettonek hazudtak eveken keresztul. En elvalnek, de lathatast kernek es maradnek az apja.
2017. szept. 9. 21:05
 52/84 anonim ***** válasza:
43%

"orvosi vizsgálatkor derült ki hogy nem stimmel a vércsoport - amúgy miért kéne stimmelnie?

Apa AB+, én 0-, mégis ő az apám. :D"

Hát genetikailag tuti nem az apád

2017. szept. 9. 21:14
 53/84 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen mindegy, hogy a bátyád elválik-e vagy nem. Az, hogy a kisfiúval tartsa-e a kapcsolatot vagy nem, az is az Ő döntése. De most gondolj bele, a Te gyerekeiddel teljesen összenőtt az a gyerek. Szegény gyereknek lehet, hogy mostantól nem lesz Apukája és még az unokatestvéreitől is megfosztod. Azt megértem, hogy mindketten haragszotok arra a némberre, de a gyerek semmiről sem tehet, meg ha jól értem a Te gyermekeidnek is hiányzik az uncsitesójuk.
2017. szept. 9. 21:51
 54/84 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen a családunkban. Anyám bátyjának van két lánya, az egyik nem az övé. Kb. ilyesmi korú lehetett akkor a lány is, mikor kiderült. Nagybátyám elvált, de a lányait soha nem szarta le. Egyiket sem. Ő maradt apa. Bennem sem merült fel soha, hogy akkor az a lány nem az unokatesóm.

Nem normális dolog, sőt. De én nem tudom elképzelni, hogy azt mondjam valakinek, akiről addig gondoskodtam, hogy pá.

2017. szept. 9. 23:21
 55/84 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon sok igazi család is szétmegy, mikor még kicsik a gyerekek. Kevesebben problémáznak rajta, ha a gyereket az igazi apja hagyja el. Nem kényszeríthetik a férjet, hogy tovább törődjön a gyerekkel. Ti mit csinálnátok? Csak egy picit próbáljátok a felszarvazott férj szemével látni,mintha tényleg ez az egész veletek történne.
2017. szept. 9. 23:32
 56/84 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom elképzelni, hogy valakit a világon a legjobban szeretek, az életemet adnám érte, aztán egy rajta kívül álló ok miatt többet látni nem akarnám.
2017. szept. 10. 07:26
 57/84 anonim ***** válasza:
87%

Olvassátok el Henrik Ibsennek A vadkacsa című drámáját vagy nézzétek meg itt a youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=FSC5zpUPZTE. Ez pont ilyen hazugságnak a lelepleződéséről szól, ami tragédiába torkollott. Ez a gyerek a tesódat tekinti Apjának, biztos rossz lenne neki, ha kisétálna az életéből.

Abban viszont egyetértek egy korábbi hozzászólóval, hogy kevesebbet problémáznak ezen, hogy ha egy gyereket az igazi apja hagyja el. Én egyéves voltam, amikor a szüleim elváltak, s azóta soha nem látogatott az "apám". Amikor azonban lediplomáztam, a Nagyszüleim és Édesanyám a szomszédok hatására rá akartak beszélni, hogy hívjam meg a diplomaosztómra. Mire Én megmondtam, hogy köszönöm szépen nem kérek belőle, ha több, mint húsz évig nem volt rám kíváncsi.

2017. szept. 10. 08:10
 58/84 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne szólna érte egy értelmes ember, hogy a kedves apukák váláskor úgy lelépnek, hogy többé vissza sem néznek? Ja, az ilyen férgek nem apák, csak beleürítettek a nőbe, amiből gyerek lett, aztán mennek tovább. Lukról lukra.
2017. szept. 10. 08:32
 59/84 anonim ***** válasza:
68%
A bátyád is egy s eggfej!
2017. szept. 10. 09:15
 60/84 anonim ***** válasza:
64%

Tudod mi sántít kérdező?

Azt írod, hogy az exével, akivel félrement a bátyád felesége, nem védekezett vele, a bátyáddal meg igen és bedumálta neki, hogy kiszakadt a gumi. Ezt mégis hogy sikerült? Hisz a férfi hordja az óvszert, akkor hogy sikerült bedumálni neki, hogy kiszakadt? Csak észrevette a bátyád, nem? Meg ha nem akarok gyereket és kiszakad a gumi, akkor ott van még az esemény utáni tabletta.

Szóval valami sántít a történtedben, de nagyon.

2017. szept. 10. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!