Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kiderült, hogy bátyám fia...

Kiderült, hogy bátyám fia mégsem az övé. Ti megszakítanátok a kapcsolatot a kisfiúval (és az anyukájával)?

Figyelt kérdés

Bátyámékkal nagyon szoros volt a kapcsolatunk, sokat összejártunk, kisegítettük egymást ovis-sulis szünetekben, a gyerekek délutáni logisztikájában stb. A gyerekek is nagyon szeretik egymást; az ő fiuk 8 éves, nekünk 9 éves vegyespáros ikreink és egy 6 éves lányunk van. Ők most nem értik, hogy miért nem találkozunk velük már hetek óta. A sógornőmet le tudnám hányni, de a gyerekeket nagyon sajnálom.

Ti mit tennétek?

ui: orvosi vizsgálatkor derült ki hogy nem stimmel a vércsoport, ezért csináltatott vizsgálatot a bátyám.

2017. szept. 9. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó! Rutin laborvizsgálaton nekem mindig fel van tüntetve a vércsoportom.
2017. szept. 9. 19:45
 42/84 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is!:)

2017. szept. 9. 19:47
 43/84 anonim ***** válasza:
67%
Nekem meg soha, pedig évente legalább 5-6-szor megyek. Szülésig nem is tudtam milyen a vércsoportom.
2017. szept. 9. 19:48
 44/84 anonim ***** válasza:
70%
Én meg 20 éve vagyok laboros, és már nem az első helyen... Nem rutin a vcs.
2017. szept. 9. 19:52
 45/84 anonim ***** válasza:
91%

A bátyád most sértett és dühös, ami teljesen érthető. De előbb-utóbb le fog nyugodni és akkor fog majd minden súlyával ránehezedni, hogy eldobta a gyerekét mint egy koszos rongyot. Már persze ha szerette a kisfiút (amit mondjuk ezek alapján én kétlek). De ha csak egy dekorációs elem volt, egy kipipált pont a 'társadalmi elvárások' listán, akkor jobb is lesz a gyereknek nélküle.

Azt meg nem értem, hogy miért ne találkozhatnának a gyerekek. A kisfiúnak így is fenekestül felfordul az élete, legalább a barátai legyenek ott neki. Nem kell a gyerekekre zúdítani a felnőttek szarságait, nem az ő dolguk, és nem is rajtuk kéne csattannia.

2017. szept. 9. 20:08
 46/84 A kérdező kommentje:

Én sem zárom ki, hogy később meggondolja magát és tartani szeretné vele a kapcsolatot. Hirtelen jött neki, a legrosszabbkor. Az egyik pillanatban azt mondja sosem akarja látni, a másikban hogy ez nem fontos. Úgy érzem szeretne elvonatkoztatni a dologtól, de nem megy neki.

De tényleg elképszet, hogy ennyire természetes ez a dolog. Hogy amit a nő tett az rendben van, belefér, de hogy ezek után a férfi kiakad és rosszul dönt, azért akasztófa jár. Teljesen le vagyok döbbenve.

2017. szept. 9. 20:17
 47/84 A kérdező kommentje:
Ja, a vércsoportra nem válaszoltam: autóbalesetük volt, egyikük sem sérült meg kommolyan de néztek vércsoportot hogyha kéne nekik vért adni.
2017. szept. 9. 20:26
 48/84 anonim ***** válasza:
41%
A nő nyolc éve cipeli ezt a titkot, hidd el, hogy megbűnhődött ő már ezért. De hogy a bátyád simán eldobná a gyereket, az undorító.
2017. szept. 9. 20:29
 49/84 anonim ***** válasza:
91%

Hát nézd, szerintem senki sem támogatta igazán a feleséget ahogy olvasom.Gusztustalan amit művelt, és az is, hogy a bátyadat kihasználta (gondolom őt jobb apának gondolta mint az exét és ráakaszkodott), átverte, hazudott neki, pedig tudta hogy ki az apa.Hányás.

De mindezt a szerencsétlen gyereken leverni, hát...ő miről tehet?Nem ő választotta a ribi anyját..Ok, hogy ha ránéz a bátyád, akkor eszébe jut a sérelem, de tegye túl magát rajta, a gyerek érdekében, ha valaha 1 kicsit is szerette!!!Egy gyereket büntetni sértettségből igazán galád dolog, főleg ha apjaként szerette.Ez egy ilyen történet kiderülésekor sem változhat meg, a gyerek iránt érzett szeretetet ez nem befolyásolhatja.Ne magával hanem a gyerekkel legyen elfoglalva, jogy neki ez az egész milyen??A válás, apu elköltözése, apu nem is az apum, anyu egy ribi...Tudod ez milyen törést tud okozni???A gyerek nem tehet arról hogy bátyádék elkxrtak az eletüket.

Ha pedig Te ezek után a saját gyerekeid is eltiltod a kisfiútol, na akkor döfted bele az utolsó tőrt a kisfiú szívébe, ráadásul ez a gyerekeidnek is rossz.

Bizonyos dolgokban jobb lenne a gyerekek tiszta szívére hallgatni..nekik hianyzik az unokatesójuk, függetlenül attól mit művelt az anyja, mert feltétel nélkül szeretik őt.Ők látják jól.

2017. szept. 9. 20:44
 50/84 anonim ***** válasza:
66%
Ki írta azt, hogy amit a nő tett az rendben van, belefér? Funkcionális analfabéta vagy.
2017. szept. 9. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!