Ti megszakitanatok testverrel a kapcsolatot végleg, ha letojna a legrosszabb elethelyzetbe?
Nem anyagiak miatt vesztunk ossze.
Lelkileg ki voltam, mert a ferjemet mutottek tobbszor nyaron, honapokig aggodtam, kertem a tesomat hogy legalabb 1-2 hetig jonnek ide hozzam a gyerekeivel, legalabb kikapcsolok egy kicsit, es masra koncentralok. Tobbszor megigerte, de mindig volt valami kifogas... vegul nem jottek... nyar vegere teljesen osszeomlottam, kuldott egy szep uzenetet, hogy imadkozik ertem... na ekkor elkuldtem a p csaba.
Mindenkinek van saját gondja, amit te kifogásnak érzel az lehet az ő legnagyobb baja.
Ezek után ne is várd tőle, hogy keressen.
Én sok ilyen családot láttam. A végén már nem is emlékeznek rá, mi is az oka annak, hogy összevesztek. A rengeteg ilyen család miatt én évekkel ezelőtt eldöntöttem na így soha nem viselkedem majd. Mert ez olyan szomorú.
Egyébként lehet hogy a tesód még nem volt soha ilyen helyzetben, nem érzi át a gondjaidat. Abból amit leírtál ez valószínű. Ne adj Isten, de ha ő kerül ilyen szituba, akkor talán majd érzi, hogy gáz volt, hogy nem volt melletted. Elmondtad neki, ami a szívedet nyomta. Ennél jobban úgysem tudnád megértetni vele a problémát. Valószínűleg ennyi telik tőle. Próbáld meg elfogadni. Lehet, hogy idővel megváltozik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!