Pálfi Krisztina kérdése:
Más is érezte már úgy, hogy a közös programon az anyukájával nem mindig tud teljesen önmaga lenni?
Figyelt kérdés
Néha szervez programokat, amire engem is visz. Pl most két napot voltunk egy hotelben. Tök jól éreztem magam, beszélgettünk is sokat, de egy egy dologban időről időre úgy érzem hogy nem tudok önmagam lenni. Zavarba jövök, vagy meg akarok felelni. Tehát kicsit másabb mintha egy nagyon jó barátnővel mentem volna. Hogy lehetne ezt leküzdeni?2017. márc. 27. 20:14
1/5 anonim válasza:
Eleinte en is igy voltam vele, de aztan rajottem, hogy nem kell ezen gorcsolni. Meg kell vele ezt beszelni es kesz. Szerintem amugy anyum is izgult.
Azota nincs gond, mar voltunk szorakozohelyen is egyutt. :D
2/5 anonim válasza:
Nem. Nincs olyan, ami miatt zavarban lennék egy közös programon.
Vagy mit akartál csinálni? Valami megbotránkoztatót? Nem tudom elképzelni. Írsz valami példát?
3/5 anonim válasza:
Valamilyen szintü megfelelési kényszer (vagy annak dacos ellenállása!!) mindig van. Ha bnövel lettél volna akkor is.
4/5 anonim válasza:
Pont a szulo az akinel teljesen elengedheted magad.
En edesanyamnal voltam igy lanyok nalam vannak igy.
Mire felnottek baratnoi viszonyunk lett sokat nevetunk egyutt.
Igaz egyik lanyom szerint en nem tudok vezetni igy ha megyunk o vezet.
Ezen mindig nevetek mert a munkam miatt evi 3000km megyek autoval.
De ha o szeretne vezetni legyen.
5/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, de nálam azért, mert vannak témák és van olyan hangnem, ami mással (már) természetes, de a szüleimnél tudatosan kerülök, mert a tyúkszemükre léphetek velük. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, de hát nem mindenre vevők, ami bennem van. Ezt tudomásul vettem, főleg hogy az emberek nagy részével ugyanez van. Nem lehet mindenkivel mindenről beszélni, de ezt természetes dolognak találom. A szüleim esetében csak az a pláne, hogy elvileg a bizalmasaimnak kellene lenniük, akikkel mindent megoszthatok, mégis vannak témák, amelyeket jobb, ha nem hozok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!