A bátyám molesztált kiskoromban. Mit tegyek?
Most 16 éves vagyok és valamiért mostanában visszajött egy csomó emlékem arról hogy a bátyám miket "játszott" velem kiskoromban. Én úgy 8-9 lehettem ő meg 13-14 és olyanokat "játszott" hogy játszunk papás mamásat és csókoljam meg. Meg simogatta a karomat és mondta hogy ugye milyen jó érzés, simogassam én is őt és mondta hogy hol és hát gondolhatjátok hol. Nem is akarom leírni az összeset.
Én ezeket megcsináltam, annyi évesen nem is tudtam mi történik csak mindig nagyon szégyelltem és nem bírtam utána a szemébe nézni meg féltem tőle hogy mikor jön legközelebb a játékaival.
De aztán egyszer már nem csinálta többet és azóta sem beszéltünk róla de én szerintem totál elcseszett vagyok emiatt. Nincsenek barátaim, nem tudok közeledni a fiúkhoz. Nem is szeretek emberek közé menni. Egy csődtömeg vagyok és őt hibáztatom emiatt.
De mit tegyek most már?? Nem tudom visszacsinálni. Úgy teszünk mintha meg se történt volna, ő éli boldogan az életét én meg egy roncs vagyok. Az osztálytársaim randiznak meg már járnak én meg azt se akarom hogy hozzám érjenek.
Ne írjátok légyszi hogy menjek pszichológushoz mert nincs rá pénzem és a szüleimnek sincs arra pénze és nem is akarom a szüleimnek elmondani
:(((
Engem az unokatestverem molesztalt. Tavolabb lakik, amikor ugy 6 eves lehettem elmentem nagyimekhoz, es altalaban ott volt o is. 8 evvel idosebb nalam. Az volt hogy ebed utan bementunk aludni/pihenni a szobaba. Minden be volt sotetitve hogy ne zavarjon a feny. Nemtudom miert de levetkoztunk, rajtam csak egy bugyi meg egy triko volt. Bebujtunk a nagy takaro ala es pihentunk. Ereztem hogy tobbszor nekem nyomja. Nem ertettem semmit de valahogy orultem, mert volt egy kozos titkunk. Mert azt tudtam hogy nem mondhatom el senkinek. Nagyon orultem neki. Utana kesobb feloltoztunk es kimentunk. En meg vigyorogtam mint egy tejbetok. Igazabol nem is emlekeztem volna ra, de 1,5 evvel korabban noveremmel ki kellett valogatnunk az evek soran felhalmozodo papirokat. Es megtalalt egy "levelet" amiben vmi olyasmit irtam az unokatesomnak hogy varom hogy ujra egyutt legyunk es rajtam csak egy bugyi legyen. Erre noverem megkerdezte hogy mi? Mi ez? Es nevetett hozza. Elso olvasasra nem fogtam fel hogy mi ez a dolog, de valami derengett. Amikor rajottem mi az kiteptem a kezebol es mondtam hogy nem tudom balami hulyeseg es en is nevettem. Utana amikor mar elment kidobtam. Jo melyre leturtam a szemetesbe hogy senki se lassa meg veletlenul. Utana folytattam a valogatast es megtalaltam meg egyet. Rajzoltam ra egy bugyit meg trikot is. (sajnalom nem tudom hogy ugyanaz a level volt-e nem emlekszem) nagyon merges voltam ra, hogy annyira tonkretett hogy a kisgyerek fejemmel meg vagytam is ra. Nem nem voltam szerelmes bele, azt se tudtam mit csinal a delutani pihenoknel. De amikor mar megtalaltam a levelet mar mundent ertettem. Es undorodtam tole es magamtol. De o meg vegig ugy tett mintha nem tortent volna semmi. Amire csak emlekszem egyszersem jelezte hogy valaha is mas is tortent volna az alvason kivul. Es nem tudom hogy tobbszor is megtortent-e. Szerintem igen, de nem biztos. A delutani pihenes utan ugyanugy folytatta a lekezelo, viccelodo viselkedeset mint korabban. Utana iden lattam a kulonc srac feljegyzeseit. Nemtom. Azt hiszem csak akkor ertettem meg hogy ezt molesztalasnak hivjak. Utana valahogy elkapott a vagy hogy elmondjam valakinek. Amint hazaertem elmondtam noveremnek (aki a levelet megtalalta). Hogy molesztaltak. Nem akartam elmondani hogy ki, mert egyszeruen nem mondhattam el. (bocsanat amikor korabban megtalaltuk a levelet akkor meg nem ertettem teljesen de sokkal jobban mint 6 evesen. Igazabol csak a film utan ertettem meg). Persze a noverem nem hitte el. Megkerdezte hogy ki aztan amikor azt mondtam hogy nem mondom el, akkor azt mondta ja persze, es nezte tovabb a sorozatat. Mindig is egy ontelt ember volt, engem altalaban le se szart, kiveve ha csak en voltam keznel akinek elpanaszolhatja a gondjait.
En meg csak 14 eves vagyok. Meg nem jartam senkivel, de nem tudom. Lehet hogy nekem nincsenek olyan problemaid mint neked. Viszont egy van, Amit nagyon szegyellek, es msot is csak azert merem leirni, mert itt nem ismernek fel. Minden nap csinalom magamnak. Undorodom magamtol. De mikozben csinalom valahogy helyesnek tunik, nem tudom. Szanalmas vagyok. Mar nem tudom hogy hivjak az ilyen embert. Nem tudom hogy a molesztalas miatt van, vagy en mar alapbol ilyen perverz vagyok es undorito. Borzalmas vagyok. Viszont nem hinnem hogy ezt barkinek eloben el tudnam mondani. Plane a szuleimnek. Azt se akarom hogy ezert mas szemmel nezzenek az unokatestveremre. Mit tegyek?
Szerintem azért vannak akik nem. Kevesen, de vannak.
sziasztok!
köszi a válaszokat és a biztatást mindenkinek. most kezdődött a suli, utána fogok járni hogy milyen lehetőségek vannak. bátor leszek.
ne tartsd magad undorítónak, nem vagy az!!! tényleg mindenki maszturbál. annak van (és lesz) problémája aki nem teszi mert a szexualitás ugyanúgy az élet alapvető eleme mint az evés vagy az alvás. ez van. inkább élvezd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!